Miło z rana załapać się na kakałko w miłym towarzystwie
Pogaduchy
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
Re: Pogaduchy
Kakałko chętnie wypiję, bo niedobory płynów mam, całą noc nie piłam, a teraz to kubek za kubkiem i tylko chłam i chlam
Szczepieniu się trzeba będzie poddać, na razie spokojnie czekam, kolejka się przesuwa
Nie lubię zastrzyków, brrr... Odzwyczaiłam się, tabletkę wolę łyknąć, rach-ciach i po bólu, a tak dupencja boli, a tu w rękę, eee... Nie lubię i koniec
U mnie na deszcz się ma, ptaki śpiewają, a mnie obcowania z naturą potrzeba, lasek, strumyczek, ławeczka i oddech złapać od miejskiego zgiełku, cisza i spokój to są marzenia i czekam na te spotkania, bo przecież to nie normalne, żeby tak się w chałupie zasiedzieć
- +alicja+
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 sty 2015 00:03
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękowano: 1 raz
Andy, ktoś wybiera się do Ciebie
przelotny deszcz u mnie, bez słońca dziś
Hipokryt kakałko to najlepiej smakuje na wyjeździe
Alicja w tajemnicy trzyma kto za Andym szaleje
Z pracy do Was się odzywam i chciałoby się z Wami dłużej posiedzieć, ale robotę trzeba będzie zrobić, przez zmiany w pracy człowiek się nie wyrabia
Pozdrawiam Wszystkich...
- +alicja+
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 sty 2015 00:03
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękowano: 1 raz
przecież widać kto...ANDY12345 pisze: 29 kwie 2021 13:06 Alu to powiedz na ucho kto, żebym się mógł odpowiednio przygotować![]()
![]()
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Zenek - mnie najlepiej smakuje zimne piwko zwłaszcza na wyjazdach w turystyczne górskie tereny i pod koniec dniaZenekM197 pisze: 29 kwie 2021 13:49 Cześć Pogaduchy,
Hipokryt kakałko to najlepiej smakuje na wyjeździe![]()
(...)
A kakao kojarzy mi się z napojem z dziecięcych lat, więc jako dorosły facet ten napój wciąż miło wspominam
Jednak uważam, że w pewnym wieku wypada pić zupełnie inne napoje
A na wyjeździe to zawsze dobre Towarzystwo się znajdzie, a rozmowy to do rana się toczą