Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2012 22:15

Re: Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Post autor: Ewa 1106 »

Też tak myślę :) ja za małolata na koloni miałam więcej swobody
flanker27
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2012 12:22

Post autor: flanker27 »

Każdy z was wie po co jedzie. Więc nie marudzić. A jak bedzie to zależy tylko od NAS.
Pozdrawiam.
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Ja oczywiście jadę wyzdrowieć ,a z tego co wiem to zbiegi tam marne :( więc za co płacimy ?Przecież nikt tam za darmo nie jedzie tylko płaci się ten zus to i mogli by się postarać.Ciekawa jestem czy osoby które będą miały przepisywane zabiegi przez lekarza ginekologa :shock: to będą bardzo zadowolone???
flanker27
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Z tym się zgadza. Do odpowiedniego profilu sanatorium musi być dostosowana kadra (lekarz). Jak wspominasz jest lekarz ginekolog (oby był to żart) - a ja potrzebuję ortopedę. Jak będzie ginekolog to będzie "dym". Byłem pierwszy raz w sanatorium w grudniu 2011 w Aleksandrowie Kujawskim. Budynek i okolica żadna rewelacja, ale kadra rehabilitantów i lekarzy - "żyć nie umierać" wg. mnie. Pojechałem o kulach a wracałem bez chodząc jako tako. Jak będzie kompetentna kadro to 50% sukcesu. Reszta zależy od naszego podejścia.
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2012 21:55

Post autor: m-a-r-i-u-s-z »

wg zalecen zus muszą przypisać minimum 5 zabiegów, żaden rarytas, 15 minutowe , ja zbytniej poprawy po operacji kręgosłupa po sanatorium nie odczułem,
myśle ze i po tym nie bedzie rarytasu, ale niech próbują
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Jak pisałam wyżej rozmawiałam z panem który tam przebywa i niestety lekarz ginekolog to nie żart zabiegi są kiepskie,robione na odczep się :( jedna pani podobno się stara żeby ludzie wyzdrowieli.O zabiegi trzeba się upominać i podpowiadać lekarzowi,tak mi ten pan zasugerował.Pan który prowadzi gimnastykę na basenie robi to z niechęcią i na odczep się trwa ona 10-15 min i nie dotyczy przeważnie ona schorzeń jakie mają pacjenci. :cry:
webea1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2012 00:25

Post autor: webea1 »

a ja tam już doczekać się nie mogę ! i jestem pozytywnie nastawiona :( jeszcze tylko współlokatorka potrzebna :)
flanker27
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Podoba mi się pozytywne nastawienie poprzedniczki. Tak tzymać. Za miesiąc to zweryfikujemy.
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Pozytywne nastawienie i owszem jest tylko jak się rozmawia z osobą,która tam przebywa i też miała pozytywne nastawienie a teraz jest inaczej to ręce opadają.
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2012 21:55

Post autor: m-a-r-i-u-s-z »

oj tam oj tam , szkoda ze tak mało ludzi zaglada na to forum bo by sie może jakas grupa stworzyła a tak pewnie nawet sie nie poznamy, tyle co można ponarzekać.
a to co ktos tam napisze to olać , to ludzie tworzą atmosferę a nie miejsce.
ODPOWIEDZ