Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Jest kilka osób z forum w Świnoujściu, a w temacie cisza jak by nikogo tam nie było.
Pewnie do ożywienia w temacie dojdzie dopiero po przyjeździe Ciekawskiej, Berbli i moim, a może jeszcze ktoś dołączy.
Ja być może jutro będę wiedział, kiedy zamelduję się w Świnoujściu.
Witajcie dziś już kupiłam ....bilet powrotny że Świnoujscia Zbyszku A..B..i ...C już są w Świnoujściu - ja przyjadę 11.05 . A cały czas mam ,, z tyłu" głowy ten test pozdrawiam
No widzisz tak im się spodobało Świnoujście, że nie mają czasu na wpisy hmm, zobaczymy jak będzie ze mną podczas poprzedniego pobytu sanatorium w MEWIE w Kołobrzegu dużo pisałałam na forum