Piast- Iwonicz-Zdrój
-
forumowicz
Re: Piast- Iwonicz-Zdrój
Nie polecam tego osrodka, dla mnie porazka... Ale jest gdzie potańczyc w Iwoniczu, pozwiedzać... natomiast warunki bytowe w Piascie- porażka
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 55 razy
- Podziękowano: 93 razy
Może ktoś był w ostatnim okresie lub jest w tej chwili na turnusie i zechce podzielić się swoją opinią.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

wybieram sie do Piast w Iwoniczu od połowy lutego , czy ktos byłby w stanie podpowiedziec jak załatwic formalnosci -chodzi o jedynke w węzłem ?dzwoniłam i powiedziano ze takich nie ma w ramach nfz ,chce dopłacic
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

Odpowiedź dla Tamary13.
Otrzymałaś odpowiedź zgodnie ze stanem faktycznym. W SU "Piast" są tylko cztery jedynki (toaleta i umywalka w pokoju) a łazienka jedna na te pokoje w korytarzu. Jeżeli ilość pacjentów (jest ich mało na turnusie) na to pozwala można poprosić o dwójkę. Opłata jak za jedynkę z pełnym węzłem, ale mieszkasz sama (plus to większy pokój/szafa). Nie ma rezerwacji telefonicznej (tylko dla pobytów komercyjnych). Można spróbować przyjechać dobę wcześniej. Opłata za pokój 54 zł plus opłata klimatyczna (3,20 PLN) bez wyżywienia.
Poziom "średni" zakwaterowania. Spróbuję wyjaśnić. Meble i wyposażenie pokoi nie jest nowe, ale nie widziałem zarwanych łóżek czy pourywanych drzwi w szafach. Część pokoi ma dywany na podłodze, inne tylko parkiet. Łazienki pamiętają na pewno lepsze czasy, ale nie ma odpadających płytek czy zniszczonych elementów wyposażenia. Wszędzie odbiorniki TV. Czajniki na korytarzu. Część obiektu pomalowana (III piętro). Muszę zaznaczyć, że widziałem tylko kilka pokoi. (może pokazali mi najlepsze???).
Posiłki są przygotowywane na miejscu w kuchni, nie ma cateringu.
Baza zabiegowa w budynku za wyjątkiem basenu, który jest w zakładzie przyrodoleczniczym (5 minut spacerkiem)
To informacje uzyskane dzięki uprzejmości obsługi obiektu, a które zweryfikujemy w rzeczywistości po 24 stycznia i postaramy się uzupełnić powyższy opis o bardziej szczegółowe informacje.
Pozdrawiam
D.Z.
-
janekmazowsze
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 09:19
-
forumowicz
To tyle.
Pozdrawiam.