Wyjeżdżam do sanatorium Wieniec Zdrój 19.08.2021

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Goral niskopienny
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2018 12:55
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 9

Wyjeżdżam do sanatorium Wieniec Zdrój 19.08.2021

Post autor: Goral niskopienny »

Wyjeżdżam do sanatorium Wieniec Zacisze Zdrój Zacisze (19.08.2021).
Podnoszę temacik - tylko rok się zmienił ;-) Właśnie dzisiaj odebrałem skierowanie. 1.04 byłem na komisji w ZUS. Pani orzecznik stwierdziła, że Zusowi nie opłaca się rehabilitować takich ludzi jak ja bo mam prawie 65 lat na karku, przepytała mnie z leków, obsłuchała i powiedziała, że decyzja przyjdzie pocztą..Po 2 tygodniach przyszedł listonosz z poleconym i ko mojej radości zostałem skierowany na rehabilitację. Napisałem do Zus odnoście przydziału i pani odpisała mi że może mi przyznać Wieniec ze zwrotów. I właśnie dzisiaj dotarło do mnie skierowanie. Szukam czegoś o tym Zaciszu, ale zbytnio nie znalazłem jakichś konkretnych informacji. Może ktoś z Koleżanek i Kolegów tam był?
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Wyjeżdżam do sanatorium Wieniec Zdrój 19.08.2021

Post autor: dani888 »

Hej Góralu .
Napisałam do Ciebie w poprzednim temacie o wyjeździe do Wieńca Zdroju :) , przeczytaj , ok ?
Pozdrawiam .
Awatar użytkownika
Goral niskopienny
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2018 12:55
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Goral niskopienny »

OK - już tam idę . :-)
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

No to świetnie :D . Ale wiesz ? W Zaciszu chyba mieszkała moja koleżanka z forum , z którą mam kontakt telefoniczny . Jeśli ją złapię to popytam o warunki jakie tam miała , wiem , że była w pokoju 2-osobowym . Tyle , że ona była z NFZ bo posiłki na