Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ania06, miałaś szczęście, że takie miejsce Ci się trafiło. Ja miałam szpital, więc muszę trafić też do szpitala sanatoryjnego. Czytałam na forach, że Kamień Pomorski - Mieszko, to same minusy. Łazienki na korytarzu i na dodatek koedukacyjne. To jakaś porażka?! Jak można wysyłać w takie miejsca ludzi i jeszcze za to słono płacić?
Ja też mam skierowanie do szpitala uzdrowiskowego. Teraz mam też szpital Uzdrowiskowy Krystyna w Busku Zdroju. Mój pobyt w 2017 r w Mieszko wspominam miło mimo tych łazienek na korytarzu. Poznałam fajnych ludzi, była piękna pogoda, może dlatego . Życzy Ci udanego pobytu i dobrych zabiegów. Pozdrawiam
Udało się. Hura ). Jadę do Inowrocławia Solanki - Kujawiak. Muszę teraz poszukać info, jakie tam są warunki? Liczę, że będą lepsze niż w Kamieniu P.i nie będę musiała dzielić łazienek z facetami na korytarzu??? Marzył mi się Ciechocinek, ale cieszę się na razie z Inowrocławia.