Inowrocław Kujawiak od 12.05.2021 z NFZ

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Re: Inowrocław Kujawiak od 12.05.2021 z NFZ

Post autor: grazynamackowiak »

Smerfetki relacja od koleżanki kuracyjnej ,która mieszka w Inowrocławiu :kwiat:
Przez massenger relacjonowała z miejsca tężni solankowej ,więc sprawdzone wiadomości :D
Pozdrawiam ,kuracjusz Inowrocław :kwiat:
Awatar użytkownika
Smerfetka1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2019 11:32
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 1 raz

Post autor: Smerfetka1 »

Grażynko dziękuję za dobre wiadomości :kwiat: :) Do mojego wyjazdu jest jeszcze sporo czasu :D może będzie można tupnąć nóżką .To dopiero by było coś, przyjemnie i pożyteczne w rehabilitacji :lol: :lol: ;)
wita
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 cze 2014 22:21

Post autor: wita »

Kuracjuszki, czy coś więcej wiecie nt. bazy rehabilitacyjnej w Solanki Uzdrowisko Inowrocław - Zespół Sanatoryjno-Szpitalny Kujawiak? Które pokoje mają balkon i dobry standard? Czy jest udostępniony basen i czy cała baza rehabilitacyjna jest w jednym budynku? Jak jedzonko na stołówce? Czy w pokojach jest czajnik i podst. naczynia? Jadę z daleka więc nie wiem co zastanę i czy mam taskać więcej z domu a wolałabym spakować się w jedną walizeczkę? :))
Awatar użytkownika
Smerfetka1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2019 11:32
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 1 raz

Post autor: Smerfetka1 »

Haj Wita :kwiat:
Walizeczka spakowana ? Do wyjazdu coraz bliżej, najważniejsze to pozytywne nastawienie a wszystko będzie dobrze :) ;) 8-)
Pogoda się poprawia, tężnie ponoć otwarte, obostrzenia będą poluzowane więc wszystko na plus 8-) Życzę Ci dobrej rehabilitacji, fajnego towarzystwa i szczęśliwej podróży. Odezwij się jak będziesz na miejscu.
Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
ODPOWIEDZ