Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór
Pozdrawiam z zimnego, wietrznego i deszczowego Świnoujścia.
Już zakwaterowany, rozpakowany i zmęczony, bo 650 km już drugi raz od soboty przejechałem, a pesel już swoje robi.
Dobrej nocy, bo muszę się wyspać, a już po drodze chciało mi się spać.
Poranek. Skacowany mąż i nadąsana małżona siedzą przy stole. Ponura cisza. W końcu małżonka nie wytrzymuje:
- Ale wczoraj wróciłeś nachlany !
- Ja ?! Wcale nie byłem taki pijany !
- Nie ?! A kto w łazience błagał prysznic, żeby przestał płakać ?!!!
Dzień dobry
Spóźniona ,jak zawsze w pracy
Gienia słoneczko deszczowo pochmurnie ,silny wiatr ,pogoda nie zadowala
Dobrze że u Was , inna aura
Zbyszek szczęśliwie ,dojechał na miejsce
Po pracy fryzjer ,późno w domku
Przeglądarkę sprawdzałam ,numerki spadają ,chociaż to pocieszenie
Zmykam do codzienności ,pozdrawiam pogodnego dnia
Witam Pogoda w kratkę raz słońce ,raz deszcz Gienia humorek Zbyszek w Świnoujściu Grażynka fryzjer A ja już po fryzjerze ,włosy skrócone i lekko rozjaśnione, nareszcie.Miłego dnia
Dzień dobry
W Świnoujściu trochę wieje, jest teraz 12 stopni i słońce wygląda za chmur, raz jest, a raz się chowa.
Ogólnie zimno, a o 10.00 na promenadzie były pustki.
Dzisiaj dzień jeszcze wolny, a jutro podstawowe badania ambulatoryjne, wysokościowe w środę.
Do pracy jutro po badaniach podstawowych.
Pracę mam zapewnioną na pełny etat i umowa o pracę na czas nieokreślony, tak, że zagrzeję tu miejsce na dłużej.