Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
wczoraj sprawdzalem i nie znalazlem polaczen o ktorych piszesz,wiec czy z Krakowa wogole cos jezdzi ? Moze byc na Nowy Sacz a potem na Rope i stamtad lapie sie na Wysowa ( tak zreszta jechalem dwa lata temu) a teraz bardzo kiepsko to wyglada.....
Marzena ale tobie Dęblina najlepiej będzie pociągiem przez Kraków o 5,16 a później Gorlice . Sprawdź na e-podróżnik. Powodzenia. Ja się wybieram do Biaweny ale 1,07
Dzwonilem dzis do Wysowej i jak sie okazalo o czym poinformowala mnie pani z recepcji - Beskid jest na ten czas nieczynny i zakwaterowanie w Biawenie,hmmmm oprocz problemu z dojazdem kolejna niespodzianka. Tym razem bez organizacji transportu sie nie obejdzie bo dojazd jak widac dramat
Zakwaterowanie w Biawenie to miła niespodzianka. To najlepsze sanatorium w Wysowej. Ja jadę w lipcu do Beskidu i też liczę na niespodziankę.
A tak swoją drogą dlaczego nie kwaterują w Beskidzie?