Spotkania w Świnoujściu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
ciekawska12
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 gru 2018 13:30
Staż sanatoryjny: 5

Re: Spotkania w Świnoujściu

Post autor: ciekawska12 »

Geniu Droga bardzo dziękuję za pozdrowienia, oczywiście przekaeżę dziewczynom. Bunia na pewno się odezwie po powrocie.
Zbyszku pączkarnia działa tak jak mówisz koło rybki wędzonej. Spotkajmy się w poniedziałek o 14-tej jeśli Tobie odpowiada. Pogoda ma się zmienić więc nie wiem w co będę ubrana ale ja na pewno Cię rozpoznam :)

Dobrej nocy forumowicze :kwiat:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Ciekawska12 odpada, bo ja nie jestem w sanatorium, tylko tu mieszkam i pracuję zawsze do 16.00, a jutro mam jeszcze zabieg fali uderzeniowej o 17.00 przy promenadzie. :roll:
Mam wolne soboty i niedziele. i zawsze po 16.00 od poniedziałku do piątku.
Podaj inny dzień tygodnia i godzinę spotkania, może jeszcze będzie Berbla, bo przyjeżdża 11 maja. :)
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 260 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Spotkanie sie szykuje :D
Ciekawska :kwiat: ja też tak mam :) gdy się umówię z kimś nieznajomym w konkretnym miejscu , od razu wiem , że to ta osoba , nie muszę wiedzieć jak wygląda , czy w co będzie ubrana :) po prostu wiem :D

Zbyszku , gdy Ty kończysz pracę , to ABC idą na kolację :)

Pięknej niedzieli dla Was :serce:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Gienia wiem, że tak jest, ale nic na to nie poradzę. Teraz jest długi dzień i po 18.00 w promenada będzie też będzie tętniła życiem, a umówić się będzie można lepiej jak otworzą kawiarnię, restauracje i będą tańce.
Mam wolne w soboty i niedziele i to jest ważne, a do pracy chodzę na 8.00.
Przygotowujemy się na otwarcie lokali i balety, a nasza wspólna znajoma robiła wczoraj przegląd kreacji i wyszło, że ma całą szafę drogich sukienek, w których praktycznie była tylko na uroczystościach rodzinnych, a teraz wykorzysta je na baletach, bo będzie miała z kim iść. :lol:
Mam jeszcze do załatwienia tą ostrogę i wyrwanie zęba, który mnie trochę męczy, ale to na początku tego tygodnia załatwię.
Także liczę, że do spotkań z paniami z forum będzie dochodzić, bo będą lepsze do tego warunki i będą chodziły na tańce, a nie codziennie będą jeździły rowerami jak to było w Kołobrzegu. :lol:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Tak czytam ,czytam o tym Świnoujściu to Normalnie aż zaczynam Ci Zbyszek zazdraszczać .
Świnoujście w sezonie i jeszcze PŁACĄ , Ty wrócisz opalony jakby Ktoś pojechał na Zanzibar bo codziennie przez 3 miesiace albo i dłużej słońce.

Wspominałeś o Tańcach i Rowerach
No Fakt w Kołobrzegu nie załapałes się Na tańce
Dziś w TV Ktoś wspomniał że Tańce/ Dyskoteki -RZAD otwiera po chyba 9 CZERWCA
Musisz z tym Frakiem jeszcze Poczekać ,choć znowu w radio Ktoś mówił że te Obostrzenia nie dotyczą Szczepionych
Teraz trzeba SZUKAĆ OSOBY z 2 x szczepionką

Do 9 Czerwca chyba wytrzymasz z tymii Tańcami a i się podleczysz z tą nogą
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Darek jasne, że wytrzymam, a ostroga, to kwestia jutrzejszego zabiegu i jeszcze może drugiego za tydzień, bo można tylko jeden tygodniowo.
Będzie dobrze i jeszcze na dancingach będziemy szaleć, a może faktycznie przyjedzie kolega, który już miał prawie zwrot do Henryka, ale się ten zwrot wymknął, bo ten ktoś się jednak zdecydował na przyjazd.
W Świnoujściu nigdy nie byłem w sezonie, ale teraz jestem i jeszcze bardziej mi się podoba.
Nie ma tutaj na promenadzie żadnych straganów z tym chińskim kiczem jak w Kołobrzegu, gdzie już tydzień temu były prawie wszystkie już czynne. Nie ma też Niemców, bo pani Merkel nie pozwala im przyjeżdżać do Polski, chociaż tutaj mają 5 km do przejazdu rowerem. :)
ciekawska12
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Hejka :D dziś był pierwszy dzień pięknej pogody więc był plażing a nawet kąpiel w morzu zaliczyłam a wieczorem miły spacer. Było naprawdę cieplutko. :kwiat:

Zbyszku więc poczekamy ze spotkaniem na Berble. Najbardziej pasuje mi godz. Np. 18-ta.

Pozdrawiam :)
ciekawska12
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Co do Niemców to już dziś było sporo.
berbla65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2019 12:28
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: berbla65 »

Jak to miło gdy się czyta wpis ,że ktoś czeka na spotkanie ze mną :P jestem za spotkaniem po 18 - wieczory są piękne - zwłaszcza nad morzem :lol: mnie poznacie po ..ksiażce :lol: pozdrawiam :kwiat:
berbla65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2019 12:28
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: berbla65 »

Ciekawska będzie możliwość spotkania się też z A ..I B ? Masz z nimi kontakt?
ODPOWIEDZ