Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jasne już mówię .Pierwszy telefon do urzędu do płatnej strefy parkingowej i jeżeli się zdecyduje to mam tydzień przed wyjazdem dzwonić do nich i opłacić 100 zł za miesiąc wtedy będę tam w tej cenie mógł autem stanąć. Druga wersja to jest kilka płatnych parkingów i ceny podobne a więc za 3 tygodnie około 120-130 zł max do 150 jak mi powiedzieli ale chyba tą drugą wersje wybiorę bo strzeżony pod kamerą i dostajesz na ten czas kartę i możesz do woli wyjeżdżać i wjeżdżać kiedy chcesz . Nie mam pewności ale w tej wersji pierwsze to tyle, że auto stoi i nikt go nie pilnuje a plus tego że taniej i mandatu za postój nie ma . Chyba warto jedna wersję droższą wybrać
Miło mi ale każdego dnia coś nowego jak policzyłem koszty paliwa ,plus parking itd to hoho,wiadomo wygoda ale no właśnie te ale hehe.Sprawdzam każdego dnia dziwne połączenia typu jakieś busy itd zobaczymy co z tego wyjdzie ,fajnie jak by się pojawiła alternatywa dojazdu to miło jest mieć wybór,zobaczymy
Pancernz Twoj NFZ to wielkopolska więc jeśli już ruszą tak jak zakomunikowali to od 28.05 ma z Kołobrzegu do Krynicy Zdroju przez Poznań,Katowice jechać Voyager więc może to będzie dla Ciebie rozwiązanie bo przystanek masz prawie pod sanatorium przy Hawanie Musisz to kontrolować i sprawdzać na bierząco
Dzięki patrzyłem na tego Voyagera i biorę pod uwagę ale bliżej bo z Piły mam firmę telesfor wtedy do Krakowa i tam dalej pociągiem ,ale może będzie tak jak mówisz ten Voyager jechał i przez Piłę ?. Telesfor cały czas kursuje ale jak mówię do Krakowa jedynie ,był też przewoźnik Flixbus ale na razie cisza ,dziękuje bardzo to może być podpowiedź tzw strzał w dychę
Zostało dni 14 do wyjazdu,odnośnie kursów czegokolwiek to nic w sumie się nie zmieniło.Jak się jedzie z pipidówka jak moja miejscowość to chyba zostanie jazda autem tylko.....
Ja dzwoniłem do um w Krynicy w sprawie płatnego parkowania pod lesnikiem i Pani powiedziała mi żeby zapłacić w dniu kiedy przyjadę zostawić za szyba kartkę że poszedłem do um opłacić parking żeby sm się nie przyczepiła. Koszt 100 za turnus na ulicy oczywiście.