Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Byłam przywitać się z morzem i...wróciłam po 1,5 godz Tak sobie spacerowałam i ..Byłam przy Stawa Młyny Zbyszku widziałam hotel Radisson jest tu cudnie dziewczyny napiszcie gdzie się spotkamy- ja mam kolację o 16 45
Berbla65 cieszę się, że podoba Ci się w Świnoujściu, bo mi, jak opisuje tutaj pobyt dużo ludzi nie wierzy i twierdzi, że w Kołobrzegu jest ciekawiej i wolą jechać do Kołobrzegu. Wróciłem z Kołobrzegu 1 maja i jednak wolę Świnoujście.
Może doczekasz, aż ruszą restaurację i kawiarnię i będzie można tańczyć, to będzie jeszcze ciekawiej.
Na pewno umówimy się na spotkanie jak załatwię swoje sprawy.
Nam czas ucieka bo już 2 tygodnie za nami więc czas zdecydować kiedy to spotkanie a tego co Zbigniew pisze wnioskuję , że jutro mu nie pasuje w sobotę mamy zabiegi. Byłoby miło spotkać się ze wszystkimi. Może więc sobota po południu??
Hejka, może być i sobota popołudniu- Zbyszku w Kołobrzegu też byłam kilka razy ostatnio w MEWIE w sierpniu 2019 r - każde uzdrowisko ma swój urok a w Świnoujściu ostatni raz byłam z córką na Zielonej Szkole....25 lat temu w ośrodku Dolna Odra - nie wiem czy jeszcze jest Można powiedzieć, że Świnoujście poznaję od podstaw buziaczki