Trzymaj się zdrowo i wszystkiego dobrego
Pogaduchy
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Re: Pogaduchy
Trzymaj się zdrowo i wszystkiego dobrego
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Ludziska zwolnijcie bo się rozsypiecie a lato idzie
Oj Bożenko, daj sobie luz bo i tak wszystkiego co zrobiłaś bobas nie obnosi a ręka tak szybko jak jest przeciążona to tak szybko nie odpuści.
Nuteczko kuruj się.
Andy odpuścił dzisiaj zabiegi a ja już wróciłam. Niby dopiero zaczęłam a zostało tylko 3 do wzięcia
Zegary te same a jakby szybciej chodziły... Leci tydzień za tygodniem na łeb na szyję.
Kaziu i Ty wyluzuj, kręgosłup nie lubi przeciążeń.
Miejcie się dobrze, zdróweczka życzę i miłego dnia
-
Mazrena
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 sty 2017 16:54
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowano: 6 razy
Ciepło się zrobiło i każdy gdzieś gna
Ja ciąg dalszy pomywam okienka
Bożenko Mat gratulacje z okazji wielkiego szczęscia jakie Ciebie spotkało - znam to
-
Gość
Zgoda.
Tylko że on nie mówi, kiedy mu jest za ciężko a potem robi problemy
Pozdrawiam wszystkich pracujących, leniuchujących, zabieganych, wyjechanych...
Dzień dobry Pogaduchy
Przepraszam za nieobecność na Forum, ale coś ostatnio zarobiony jestem
A tak naprawdę to pogoda się fajną zrobiła i zaległości trzeba nadrobić, a przede wszystkim to o brzuszek piwny trzeba zadbać
Bożenko gratuluję!!! Siły jednak oszczędzaj, bo jak się jeszcze więcej wnuków posypie, jak u Marzenki to będziesz miała zajęć ponad miarę, a o sobie też należy pamiętać
Pozdrawiam Wszystkich wypoczywających i kurujących się w ośrodkach i tych nadmorskich i górskich, życząc dużo zdrowia i miło spędzonego czasu.
Później zajrzę do Was, o ile piwne ciągoty mnie znowu nie wciągną
Pogoda wspaniała, Słońce świeci, niebo błękitne, ptaszki zalotnie śpiewają, a ja w oczekiwaniu na urlop i wyjazd....
Doczekać się już nie mogę, bo fajnie jest po tym siedzeniu ruszyć cztery litery i pospacerować bez celu, usiąść na ławce, pochodzić po lesie, wytoczyć rower z garażu... Plany są tylko czy dwa tygodnie wystarczą mi na to wszystko
Kaziu na rehabilitację powinieneś się udać, bo nie ma jak dobry masaż, pogadaj z Andy, on wszystko Ci wyjaśni, bo w tej materii to sądzę, że jest bardzo dobrze zorientowany
Zapraszam Wszystkich na kawę z ekspresu, koleżanka w pracy już działa przy nim, więc proszę bardzo
Miłego dnia życzę
-
Mazrena
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 sty 2017 16:54
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowano: 6 razy
OO kręgosłup trzeba dbać, mój daje popalić
kręgosłup po dobrym masowaniu boli, ale po ostatnim poczujesz ulgę i lekkość, więc poddaj się całkowicie masażyści