Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry Nocne
Piąteczek i po pracy weekendu począteczek, więc idę plan wyrobić , żeby spokojnie przez weekend wolnością się rozkoszować i podziwiać wiosnę, kto wie może w ogródku i w dobrym Towarzystwie sezon rozpoczniemy, bo spragniony człowiek już tych spotkań i kto wie, jak uda się stolik zarezerwować kogo spotkamy jeszcze ze znajomych
Spokojnego dnia życzę
Gieniu jesteś rewelacyjna!!!
Stolik zarezerwowany u mnie w ogródku i zapraszam Cię z tą tacą i co by na niej nie było to bądź spokojna Towarzystwo nie jest wybredne, a jak trzeba będzie to i kosteczki też schrupie
Mam takiego małego pieska, co dopilnuje, żeby nic się nie zmarnowało, bo apetyt ma doskonały i co zobaczy nadającego się do jedzenia to dopóki nie zostanie to zjedzone to spokojnie nie usiedzi tylko będzie wszystkich pilnował, żeby chociaż jakaś kosteczka do niego trafiła , chyba po swoim Panu to ma
A ja po drodze bukłak płynu dobrego zakupię, żeby jedzenie spokojnie się przetrawiło i język rozmowniejszym się stał
Zapraszam Wszystkich chętnych na działkę
Andrzeju i tylko na razie na Podkarpaciu urzęduję i na PV dokładne namiary podaję tym, co chcą na weekendzie miło czas spędzić w moim skromnym Towarzystwie
Andrzeju ... faktycznie zasuwa
Marzenko , może chociaż pałkę kąśniesz ...pałkę z udka - żeby nie było
Zenek , jak się tak będziesz reklamował , to drugiego piesela musisz zakupić