Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Re: Pogaduchy

Post autor: Nutka »

Mówiąc o urlopach, grzeczna chciałam być :? .... chociaż raz :twisted: :lol: :lol:

Zastanowiło się i chyba też poświeci trochę :)
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy

Post autor: Mazrena »

Witam ,jestem w pogaduchach ;)
Zenku nic nie wysmaruję , bo jak sama nazwa mówi i piszesz to pogaduchy :P , więc pogadać można :lol: Masaż niech czeka kiedyś się doczeka, może :P Ciekawego nic nie wysamruję , bo i po co :twisted: .W ROMANS to się nie przerodzi :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:
Pozdrawiam i miłego piąteczka życzę :kwiat:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Cześć Pogaduchy ☀️,
Słonko wpuściłem na Forum, bo czy urlop czy też nie to jak jest ciepło to i od razu miło też się robi, a o to chyba nam chodzi, bo weekend prawie gorący już u mnie, tylko szefowa dziś wierci się strasznie i ciągle języka używa, żebyśmy pamiętali, że jeszcze w pracy jesteśmy ;) :lol: :lol:
I tak to Nutko jest, kto na urlopie to chce pogody dobrej i świętego spokoju, a kto w pracy to chce też tego samego ;) :lol: :lol:
Marzenko, gdybyś mi wysmarowała chętnie plecy olejkiem to wtedy może i pogaduszki i ROMANS by nam wyszedł, a tak to nici z masażu, bo coś mi się wydaje, że ten masażysta Ci wystarczy ;) :D :twisted:
Przewrotna ta Marzenka nasza, a ja się łudziłem, że jak Pomoc sąsiedzką 8-) zaproponuję to Marzenka się zdecyduje, a Ona mi chociaż nie jesteśmy w Romansie "kosza" daje :twisted:
To na razie...
Gość

Post autor: Gość »

Witam i o zdrowie pytam, Nutkę w szczególności 🙂.
Koniec kłucia?
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zenku, ja z Twego masażu nie rezygnuje, będę czekała do kiedyś....może się spotkamy na jakiejś nieznanej ścieżce :P ,a o tym ,że ja mam Tobie plecy olejkiem smarować to nic nie wiem :shock: Masaż to w wykonaniu kobiety , dodam więcej Ukrainka :lol: :P , i musi mi na te chwile wystarczyć :lol:
Widzisz kobieta zmienną jest :twisted: a o pomocy sąsiedzkiej ....hm chyba kilka woj nas dzieli :lol: :lol:
Ale Zenku nigdy nie mów nigdy ..... ;) :lol: :ugeek:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Nutko, u mnie słonko chce się przebić przez chmury ale ciężko mu to idzie. Nie wiem czy da radę...
Zdrowiej 🤗
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Nutka w dobrym Towarzystwie szybko na nogi stanie tylko musi na dłużej tu zagościć, bo tu na Forum dopiero jest siła, co na nogi albo z nóg zwala jak jest taka potrzeba 8-) :lol:
Ewa jak dmuchniemy razem to słoneczko 🌞 zaświeci tam gdzie trzeba i Nutkę też nam ocieplić albo oświecić da radę 8-) :lol:
Marzenko w dzisiejszych czasach odległości nie istnieją, byleby pogoda dobra była to dwa albo trzy dni jazdy z noclegami po drodze :lol: :lol: i masaż obiecany będzie wykonany, tylko żeby Paniusia się nie rozmyśliła, bo ja słowa zawsze dotrzymuję i marzy mi się taki wyjazd i chyba trzeba będzie coś z tym zrobić, bo inaczej to zgrzybieje człowiek przed czasem 8-) :lol:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dmuchajcie , dmuchajcie- może to słoneczko wyjdzie :?: :lol:
Zenku super ,że marzy ci się wyjazd, mnie też :lol: ale ja nie mogę już :P ;) Wyjazd w moim kierunku to wirtualny pozostaje :lol: :lol: słabo by to było przed moją połówką hihi :roll: :lol: :lol: :P
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 29 razy

Post autor: Nutka »

Gość pisze: 14 maja 2021 14:56 Witam i o zdrowie pytam, Nutkę w szczególności 🙂.
Koniec kłucia?
Dziękuję Kaziu za troskę :) ... we wtorek będzie ostatnie kujnięcie ;) ale do lekarza,
to dopiero pójdę jak zrobię rezonans i płytkę odbiorę,bo tak całkiem dobrze jeszcze nie jest,
a powtórki zastrzyków, to maja pupcinka nie zniesie :twisted: :lol:
Takie nic nierobienie, to jest dobre na chwilę, na dłuższą metę staje się męczące :roll:

Ja już o pogodzie nic nie będę mówić Ewaszku,bo w kulki se leci ;) jak jej się uwidzi,to taka jest :)
... ale nie jest źle...jest ciepło,a deszyk też potrzebny ;)
Gość

Post autor: Gość »

Swoją drogą - to niesamowite, jak szybko roślinki nadrabiają małe opóźnienie w wegetacji. Wręcz w oczach...
ODPOWIEDZ