Spotkania w Świnoujściu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Re: Spotkania w Świnoujściu

Post autor: Mazrena »

Dla mnie wrzesień to niemożliwe 🙄 Do stycznia długo czekać, ale nigdy nic nie wiadomo 🤔🧐
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Dzień dobry, jestem i nigdzie nie zaginąłem, ale musiałem wyrwać zęba i trzy dni po wyrwaniu jeszcze biorę Apap, bo stomatolog trochę się pomęczył, żeby wydobyć korzeń zęba i tym samym trochę tam wszystko pokiereszował.
Widzę, że zaraziłem dużo osób na forum chęcią poznania Świnoujścia i być może będzie jesienią parę spotkań. :)
Berbla65 zadowolona, czyli nie muszę się bać, że z jej strony mogą mi grozić jakeś konsekwencje za reklamowanie Świnoujścia.
Co do spotkania, to Berbla podam Ci swój numer telefonu na pw i zadzwoń do mnie, bo będę dzisiaj od 11.00 na promenadzie i będziemy się mogli spotkać.
Dobrze by było spotkać się do 15.00, bo po tej godzinie ma u nas padać deszcz, lub jutro.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 260 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Jak to dobrze , że Berbla zadowolona , bo przecież mielimy jej zwracać koszty pobytu , w razie niezadowolenia :lol: :lol:

Włączam kamerkę i Was szukam :lol:

Pozdrawiam Tych , co w Świnoujściu :serce:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Zbigniew to nie jest tak chyba, że jesteś jedynym miłośnikiem i znawcą tego miejsca. :)
Ja generalnie zawsze wolę w góry, ale jeżeli sanatorium to bardziej Świnoujście, niż Kołobrzeg. Życzę wszystkim fajnej pogody, bo jak ta jest to i Pcim jest ciekawszy. :lol:
Dla mnie walory Świnoujścia to ogrom ścieżek rowerowych, możliwość pojechania i pozwiedzania fajnych miejsc po drugiej stronie granicy.
berbla65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2019 12:28
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: berbla65 »

Hejka, wszystkim- Geniu i Zbyszku kosztów na pewno mi nie będziecie zwracać :lol: to ja jestem winna Wam kawę za ,,promocję" Świnoujścia :lol: dziś dopoludnia wyszłam na wieżę widokową ( były kościół luterański). SUPER sprawa ( tylko 222 schody) i cudny widok :P Po obiedzie wybrałam się na 2 godzinny rejs statkiem po porcie. Podchodzę pod statek a tam ...Bunia macha mi z pokładu :lol: i tak bez umawianie żeśmy się spotkały :serce: dzięki za wspólny rejs :D
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Felice cieszę się, że też jesteś fanką Świnoujścia i masz podobne zdanie jak ja co do pobytów w Kołobrzegu i Świnoujściu. :kwiat:
Co do spotkań, to Berbla nawiązała już ze mną kontakt telefoniczny i jesteśmy wstępnie umówieni jutro po obiedzie
na głównym skrzyżowaniu promenady przy Galerii Promenada.
Gienia co do tych tańców o których piszesz, to wiesz, że nie wszystkim wyszły one na dobre :lol:
Na razie nic nie wiadomo, jak będzie po otwarciu kawiarni w hotelach, czy będzie można tańczyć.
U mnie w Sobótce sprzęt nagłaśniający czeka gotowy do grania, a kawiarnia jest wietrzona i przygotowana do otwarcia.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wchodzę poczytać coś o spotkaniach , a tu cisza w temacie :o

Zbyszku .... kiedy będą grać w Sobótce :?: w te dni co grali , czy codziennie :?:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Gienia widzę, że jesteś bardzo niecierpliwa i nie możesz się doczekać relacji ze spotkania. :lol:
Spotkanie moje i Berbli odbyło się przy kawie w kawiarni naprzeciwko tej w której piłem kawę z Tobą, bo ta jest na razie nieczynna.
Rozmawialiśmy przez dwie godziny i był spacer promenadą z poręczami na wydmach przy lekkim deszczu, który wkrótce przestał padać. :roll:
Rozstaliśmy się pod Światowidem i pewnie spotkamy się wkrótce znowu na kawie na promenadzie.
Były wspólne tematy, bo różnica między nami w PESLU, była dużo mniejsza niż w przypadku spotkań w Kołobrzegu.
Spotkanie było na poziomie podobnym, jak spotkanie z alką50+ w Kołobrzegu, które będę stawiał jako przykład spotkań forumowych. :kwiat:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

No i super :D

Z Alką :kwiat: nie może być inaczej :D
berbla65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2019 12:28
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: berbla65 »

Tak,tak Zbyszku - wreszcie udało się spotkać i też myślę,że nie pierwszy i ostatni :lol: . Tylko z A.. się nie spotkałam :cry: B i C a jak u Was z czasem ? Spotkamy się jeszcze przed waszym wyjazdem?
ODPOWIEDZ