Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...
Ja już po pierwszym, porannym spacerze. Teraz kawa, zapraszam na poranną czarną, lub herbatkę.
Miłej Niedzieli życzę
Aguniu po nie przespanej, imprezowej nocy jestem już na chodzie
Pogoda bez Słoneczka i ptaszki śpiewają, że deszczu się spodziewają, więc dzisiaj będę statecznie się prowadził i grzecznie odpoczywał
Kawa była, ale w dobrym Towarzystwie to chętnie i drugą wypiję
Miłej niedzieli Wszystkim życzę i zdrowia, a szczególnie tym, co niedomagają, a tym co wypoczywają niech się dobrze mają i niech nam trochę poopowiadają, jak czas spędzają, bo u mnie kolejka powoli się przesuwa więc chętnie posłucham, co tam w kurortach słychać
pełen niespodzianek, nowy wiosenny tydzień rozpakowany.
U mnie dziś pan stomatolog kieszeń przetrzebi, teraz na kawę zapraszam, miłego dnia i tygodnia życząc, Pozdrawiam.
- agunia3
- Przyjaciel forum

Ogrodniku najważniejsze, żeby to co potrzebne było dobrze zrobione, bo inaczej to zębów i portfela szkoda
Tydzień rozpakowany, pogoda dopisuje i czuć majowe kwiaty, u sąsiada bez kwitnie i od razu wspomnienia mnie dopadły
Aguniu zlewy są niebezpieczne, wolę majowy delikatny, ciepły deszczyk, ale wpływu na pogodę nie mamy, więc możemy albo pomarudzić albo cieszyć się z tego, co Pogodynka nam namaluje
A jak się czujesz, bo coś mi się wydaje, że nawet czasu nie masz na solidny kubek ciepłej kawy, oj dzieje się dzieje, coś mi się wydaje
Miłego popołudnia
- agunia3
- Przyjaciel forum

Miłego
Po zabiegach oszczędzaj siły, sprzątanie zostaw na deszczową pogodę, a teraz dołącz do Szalonej Paczki, bo impreza tam nieziemska już trwa, więc trzeba choć na trochę radości w poniedziałek sobie i innym pozwolić, bo ten wzajemny kontakt jak widać coraz bardziej jest nam potrzebny
Dzięki, że przycupnęłaś na kawę, bo ja musiałem wybyć z rana do zajęć.
Jutro do pracy, i tak wkoło. Czasu brak na wszystko. Tobie życzę udanych zabiegów, trzymaj się ciepło
Witam Was we wtorkowy poranek. Kawa gotowa, ciepła jeszcze, może ktoś jeszcze zdąży.
Zapraszam.