Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Rozgryzłam te budynki.... jest i teatr,obok restauracja Biała Sala
Właśnie do budynku gdzie mieści się ta Biała... przeniesiono te muzealne zbiory lotnictwa
z zamku Książ .... ale czy tam są jeszcze,to nie wiem... może wiadomości już nieaktualne
Moje za to wyraźne i związane z miejscowością sanatoryjną bo dostałem reprymendę od Nutki że poprzednie nie były związane z miejscowościami sanatoryjnymi chociaż ta Rewita to przecież jest widoczna z rejsu stateczkiem po Solinie. Z kobietami nie należy za bardzo dyskutować bo zawsze ostatnie słowo i tak będzie należało do nich
20140817_084709.jpg (96.31 KiB) Przejrzano 112 razy