Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Marylko moja siostra była tam w marcu i wróciła bardzo zadowolona. Nie wiem co rozumiesz pod słowem "warunki", w sumie jednoznacznej odpowiedzi nie ma na tak postawione pytanie.
Słuszna uwaga. Co do warunków chodzi mi o to czy jest pełne obłożenie czy 50% bo coś się chyba zmieniło. Które pokoje są najlepsze, jasne. Z tego co wiem to chyba nie ma możliwości rezerwacji. W Krynicy byłam w wielu ośrodkach sanatoryjnych, w tym będę po raz pierwszy. Myślę że będzie ok mimo że zegar na kościele od 6 do 22 co godzinę wybija godzinę i na pewno każdą mszę słychać ale to nie problem. Chyba
Siostra miała pokój od Lwigrodu to dzwony jej nie przeszkadzały. Jej udało się mieć jedynkę z pełnym węzłem. Warunki w pokojach dokładnie takie jak na zdjęciach prezentowanych przez sanatorium. Niektóre jedynki są tylko z umywalką w pokoju. Bardzo chwalone jest w tym obiekcie wyżywienie.
Jeżeli chodzi o obłożenie to już nie ma ograniczeń i ludzie raczej dojeżdżają. Na pierwszym marcowym turnusie było około 60%.
miałam jedynkę na piętrze z balkonem / obok pokoju pielęgniarek/, widok na ulice główną i Jaworzynę, górę Krzyżową, z umywalką....ale....łazienka i 2 oczka wc były tak jak w każdym domu czyli dwa kroku przez przedpokój. Obok była druga jedynka więc korzystałyśmy tylko we dwie z łazienki. Inne pokoje były oddalone w innej części budynku. Byłam zadowolona z pobytu. Podobno w Abatonie był remont więc domniemam, że zmiany są na plus. Pozdrawiam