Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Post autor: ZenekM197 »

ogrodnik pisze: 22 maja 2021 10:46 Oj, Rozgadałaś się i to bardzo. Krótko powiem, nie jedz słodkich bułek, bo Ci zaszkodzą bardziej niż myślisz. Zostaw choć jedną dla wybranka. :lol:
I mniej gadaj, a słuchaj więcej, to i bułka słodka do romansu nie potrzebna Ci będzie. :)
Tak cały czas się zastanawiam, czemu rodzaju żeńskiego używasz 8-) ,
coś mi się wydaje, że już wiem rodzaj męski ROMANS i żeński bułeczka i wszystko dobrze się układa ;) :lol: :lol:
Z tym słuchaniem to mam od zawsze problem :lol: :lol:

Aguniu,
kto nie lubi jeść drożdżówek :?: Tutaj może są wyjątki :twisted: , ale w realu pewnie Wszyscy by się do nich dobrali 8-) :lol:
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Aguś, Masz na myśli tę słynną niedawno parę? :lol: To prawda, był duet, a teraz pojedynczo i na zmianę. ;) No cóż, internet pomimo swych zalet ma i wady, a nieszczęścia parami chodzą. :lol: Ot, taki romans i bułeczka. :lol:
A drożdżówki słodkie uwielbiam.
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

Ogrodniku tak, to mam na myśli :lol: ale cicho sza, przecież nikt na forum się nie zorientował :lol: :lol: zresztą temat już był powtarzany nie raz więc dajmy temu spokój. Po prostu czasem pogada się tu na luzie a czasem i na poważnie i tego się trzymajmy.
Miłego weekendu - mimo, że pogoda barowa ;) choć może niektórym to pasuje, można posiedzieć w miłym gronie, może jakiś grill? Mnie niestety obowiązki wzywają więc zmykam. Do następnego :)
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

U mnie burza się właśnie rozszalała na dobre. Co do reszty, Masz całkowitą rację. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ogrodniku,
a już myślałem, że Ty chcesz poszaleć :P , to burza wiosenna, no cóż nic na to nie poradzimy. :roll:
Drożdżówki to świetne robiła moja babcia i jak tylko wiedzieliśmy, że będzie je piekła to wszyscy jak mało kiedy siedzieliśmy grzecznie w domu :lol: i czekaliśmy na te pyszności z jabłkiem albo domowym dżemem. :D
Palce lizać, a na wierzchu kruszonka i do tego ciepłe mleczko albo kawa Inka z mleczkiem, pycha.
Para, para ;) już bucha i jak jeszcze trochę ten ROMANS z bułeczką potrwa to może piec rozsadzić ;) :lol:
Aguniu, a może jednak upiekłabyś te drożdżówki :?: Chętnie pomogę ;) oczywiście w jedzeniu :lol: :lol:
Idę, bo jeszcze ścierka do mnie doleci 8-) :lol:
Narka :serce:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

ZenekM197 pisze: 21 maja 2021 19:39 Hipokryt,
Słodko, słodko... ;) :lol: , coś mi się wydaje, że masz tu na oku Panią, co w głowie Ci zawróciła 8-)
i chyba nawet jesteś gotów do kuchni się zapędzić, żeby wpaść jej dobrze w oko 8-) :lol:
i takie to magiczne sztuczki będziesz pewnie wyprawiać, żeby jej sercem zawładnąć :P
Zenek - oczywiście, że mam "tu na oku Panią, co w głowie mi zawróciła" :lol:
Niestety, już jej nie ma, bo były na nią donosy i wyzywanie od "klonów", podobnie jak na mnie TUTAJ :shock:
Ona zniknęła, a mnie warunkowo pozostawili "przyjaciele forumowi" :lol:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hipokryt,
cokolwiek w tym temacie jestem obeznany, choć nie powiem, żeby mi miło było z tego powodu :roll: , bo te pomówienia i ataki ze strony forumowej Braci dały mi się też we znaki :twisted:
A co się Rudej tyczy mam z nią kontakt,
ale już nie Forumowy i powiem szczerze,
że też ją lubię, więc nie zdziwiło mnie wcale to co powiedziałeś ;)
Zobaczę, co da się zrobić, może z nią pogadam i może uda mi się ją przekonać, żeby na Forum wróciła, choć nie wiem czy to dobry pomysł, bo to wyzywanie od klonów z pewnością i dla niej i dla mnie nie było zbyt miłe :mrgreen:
A zrozumieć nie mogę wcale czemu do Ciebie nas doklejono, bo tak naprawdę to Ty masz ścieżki swoje, a ja i Ruda różnymi drogami chadzaliśmy, no cóż jak widać narazić się na Forum czasami nie jest trudno, ale to nie powód chyba jedyny, żeby na całe Forum się obrażać :twisted:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry,
Niedziela słoneczna i tak mam nadzieję, że pozostanie, bo chce się tego ciepła i wyjazdów weekendowych, spotkań ze znajomymi choćby w ogródku. Ostatnio ze znajomymi zarezerwowaliśmy stolik w ogródku i całe szczęście, bo ludzi wokół dużo i czekali, żeby stół się zwolnił, a niestety to nie było takie proste ;) , bo wszyscy z rezerwacją nie mieli zamiaru tak szybko zrezygnować z siedzenia przy dobrych przekąskach i truneczkach.
Impreza była udana tylko portfel znacznie zeszczuplał :lol: , oj, wyjścia kosztują i to nie mało, ale czego się nie robi dla swoich znajomych :D
Miłej niedzieli życzę :serce:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pustki tutaj :roll:
Weekend, działeczki, ogródeczki, spacery i spotkania należy traktować jako wytłumaczenie z nieobecności ;) , jak widać ciepło, a raczej chęć spotkań Towarzyskich tłumaczy wszystko :oops: , a i nikogo to raczej nie zdziwi, bo u mnie też trochę czasu na Forum brakowało, ale może jutro się poprawię i mam nadzieję, że inni też tu dotrą. :D
Dobranoc 🌃🌙
Gość

Post autor: Gość »

Hej Kochani. Ja się niestety w tej formie konwersacji totalnie nie odnajduję niestety, bardzo sporadycznie wchodzę....lookam na jakiś temacik (ostatnio niestety byl to "Romans" :roll: ) i szybciutko uciekam w inne aktywności.
Może to się zmieni....może... :|
Trzymajcie się - życzę Wam cudownego weekendu. :kwiat:
ODPOWIEDZ