NOCNE GADANIE

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Re: NOCNE GADANIE

Post autor: ZenekM197 »

Dzień dobry Nocne
:lol: :lol:
Gienia skopiowała od Grażynki, a ja skopiuję od Gieni i zrobię podaj dalej ;) :lol: :lol:
W sobotę Wszyscy próbujemy nadrobić zaległości z całego tygodnia, ale chyba najważniejsze sobotnie zajęcie to ogródek i jego przygotowanie do wieczornego grillowania i oczywiście zakupy, bo pasowałoby na stoliku coś postawić, dobrze nawet wyglądałyby paluszki słone 8-) :lol: :lol: i chociaż woda mineralna ;)
Tylko czy przy takim zestawie udałoby się nam długo wieczorem wytrzymać bez odpowiedniego ogrzania ;) :D i podniesienia temperatury, bo wieczorem jest odczuwalny jej spadek więc trzeba wcześniej o tym pomyśleć i dobrze się przygotować, żeby później kataru nie było :P
To opuszczę Nocne i zrobię w podskokach zakupy ;)
Miłego dnia w ogródkach bądź przy innych zajęciach, a wieczorem udanych spotkań Wszystkim życzę :kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam ,niestety pogoda na grillowanie nieszczególna , ale na upartego wszystko można zrobić, nie spodziewałem się że 22 Maja trzeba będzie CO włączać , taki klimat ,wypoczywajcie i relaksujcie się każdy jak lubi , Pozdrowienia , Serdeczności Przesyłam i Miłego Weekendowania Życzę, :kwiat: :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Dobranoc nocne marki :kwiat:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Andrzej,
Zmarźluch z Ciebie :P , chociaż nie powiem u mnie też jak tak dalej pójdzie to nie będzie wyjścia i też trzeba będzie znowu włączyć piec :roll: , chociaż nie powiem, bo już inny sposób znalazłem na ogrzanie się ;), a szczególnie w weekend z tym nie powinno być problemu ;) :lol: :lol:
Chciałem powiedzieć, oby do wiosny :lol: , ale przecież wiosnę mamy :lol: , więc wypada chyba powiedzieć, oby do lata :P
Nie wiem czy jest Ktoś jeszcze na Forum, więc powiem grzecznie Dobranoc 🌃🌙
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry Nocne,
Tu cisza, sobota jak widać była aktywna :D ,
a teraz tryb weekendowy włączony i niedziela będzie spokojnie się toczyła 8-) :lol:
Panie pewnie rosoły nastawione mają :P , a Panowie pewnie oglądają telewizję, a ja teraz posiedzę na działce, a później to się wybiorę na obiad do znajomych. :D
Zaproszenie było, a ja nigdy nie odmawiam :lol: , szczególnie gdy chodzi o obiad ;) :P , a zresztą pewnie jak zawsze będzie też deser i truneczków, więc czego mi więcej do szczęścia potrzeba :D
Miłej niedzieli życzę :serce:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Dzień dobry ,poranna zmiana :kwiat:
Pogodny , wietrzny słoneczny dzień :)
Korzystanie z plenerku obowiązkowo spacerki itp 8-)
Weekend odpoczynek ,od pracy luziki :D
Obiadek niedzielny , Rosołki kuraki gotowane :o
Będzie ,uczta do podniebienia ;)
Zenku ,super pobytu u znajomych :kwiat:
Miłej spędzonej niedzieli ,pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Rosołki niedzielne a po rosołku pora na spacer - pogoda powoli się klaruje, a co do CO Zenku to nie nawykłem w kufajce czy kożuchu siedzieć w domu tym bardziej że mam możliwość go samemu włączyć, po moich perypetiach zdrowotnych potrzebuje ciepełka ,Miłego Popołudnia i Wieczoru Życzę :kwiat: :serce: :kwiat:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Andrzeju,
Ciepełko to Wszyscy lubimy ;) , a ja myślałem nie o kożuchu tylko o powąchaniu odpowiedniego korka ;) :lol: i wtedy procenty by grzały i sen byłby lepszy 8-) , no może tylko rano główka zbytnio by ciążyła :D , ale chłodu ciało po degustacji z pewnością by nie czuło :P
Grażynko, dziękuję pobyt udany i nawet w dobrej formie jestem, ale do łóżka mnie ciągnie i pewnie zaraz łóżkowice mnie wciągną ;)
Dobranoc Nocne 🌃🌙
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Zapewne już wszyscy Smacznie Śpią ,Kolorowych i Sympatycznego początku i całego tygodnia :kwiat: :serce: :kwiat: ,Papatki
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: madzia »

Dzień dobry,słoneczko za oknem pięknie świeci więc wstajemy i nowy tydzień zaczynamy. Miłego całego tygodnia bez deszczu.
ODPOWIEDZ