Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
AnnaL pisze: 25 maja 2021 10:42
Mam numer 90 jak długo będe czekać na decyzje gdzie i kiedy pojadę, bo nie mam nigdzie takiej informacji? Na razie cisza.
przy numerze 90 jeszcze nie wiesz ? ja mam 600 i myślałam ,że to już a to chyba jeszcze daleka droga
AnnaL pisze: 25 maja 2021 10:42
Mam numer 90 jak długo będe czekać na decyzje gdzie i kiedy pojadę, bo nie mam nigdzie takiej informacji? Na razie cisza.
przy numerze 90 jeszcze nie wiesz ? ja mam 600 i myślałam ,że to już a to chyba jeszcze daleka droga
Dzwoniłam przed chwila do NFZ to mówili że dopiero jak będzie 0 osób w kolejce to oni będą ustalać termin i miejsce wyjazdu. I nie szybciej jak na sierpień bo czerwiec i lipiec zajęty ponoć.
Różnie z tym numerem bywa 700,150, 50...przydzialy znajomi dostali i ja także
Czekamy cierpliwie 13735 na dziś
Pozdrawiam oczekujących na wyjazd do wód.
Atina pisze: 25 maja 2021 17:49
Różnie z tym numerem bywa 700,150, 50...przydzialy znajomi dostali i ja także
Czekamy cierpliwie 13735 na dziś
Pozdrawiam oczekujących na wyjazd do wód.