Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Byłam tam 5 tygodni .Myślałam że jak to szpital rehabilitacja będzie super . Wszystko na miejscu .Miał być super park z alejkami na miejscu okazało się że to dwa kawałki chodnika długości ,80 kroków ...parę ławek .Ja nazwałam to spacerniakiem .Chodziło się tam i z powrotem .Na zdjęciu jest zupełnie inny park .No cóż pewnie pani dyrektor zmieniła projekt po swojemu .A na pytania pacjentów miała do powiedzenia tylko jedno ....Nie bo nie ....super odpowiedź ....Jedzenie było nie źle zgrzeszyła bym gdybym napisała inaczej .Lekarza widziałam tylko raz na drugi dzień po przybyciu ....rozpisał zabiegi i finito ....Ale tu ciekawostka o zabiegach decydował kierownik rehabilitacji to on rozpisywał je i dawał jak chciał .Na pięć tygodni miał tylko 5 masarzy...parę basenów ...solux ...laser i oczywiście gimnastyka na przyrządach na każdym 10 minut ....i zajęcia oddychania które na wstępnie rehabilitantki skreślamy na samym początku .Gdy się spytałam dlaczego tak mało innych zabiegów usłyszałam ....nie należy się ....I oczywiście zakaz wychodzenia z terenu szpitala ...parę osób próbowało ale skończyło się to wydaleniem ....Kamery są wszędzie ...jeszcze trochę i w toaletach też założą ....Gdy dzwoniłam i się pytałam czy pokoje mają łazienki ....tak oczywiście szpital po remoncie ...i znając mojego pecha załapałam się na pokój bez łazienki ...Wytrzymałam 4 dni ....po kolejnym polowaniu na łazienkę zbuntowałam się i zrobiłam rewolucje ....miałam zmianę pokoju ....inni nie mieli takiego szczęścia ...bieganie na inne piętro i szukanie wolnej łazienki to cyrk ..... Pobyt w tym szpitalu będę długo pamiętać ....
Wiesz Syrenko , jeśli trafiłaś w takie miejsce aż na 5 tygodni to współczuję kochana .
Ale dziękuję za opis tego pobytu , interesujący ale też przyda się może komuś .
Pozdrawiam .