Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Re: Szalona Paczka

Post autor: Hipokryt »

Idee Ojca Założyciela są wiecznie żywe :lol:
ysy1 pisze: 18 cze 2020 00:00 (...)
Życzę nam wszystkim abyśmy dobrze się tu czuli, jak w rodzinie. A i goście którzy będą Nas odwiedzać, czy nawet przyłączać się do Paczki, również czuli się jak w domu i rodzinnie. :serce: :D
(...)
Miłej zabawy 🤗😊🌞
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

AndzioZenku nie udawaj, ze nie rozumiesz w czym rzecz.
Piszesz o tolerancji,ok można zaakceptować inność, ale naprawdę uwierz trudno zaakceptować wylewający się słowotok w każdym temacie. Nikt tu nie napina się, nie uważa ,że jest mądrzejszy i nie szuka zaczepki... wręcz odwrotnie myślę . Dodam jeszcze, że jest różnica między miłą pogawędką, a ciągłym wchrzanianiem się we wszystkie rozmowy. Gawędzicie sobie z Hipokrytem w kilku tematach, czy ktoś wam tam przeszkadza, wchodzi na siłę, strofuje?
Mnie po prostu nie odpowiada taki styl narracji i jak widać paru innym osobom tez nie. Możesz to uszanować i być tolerancyjny dla nas? Tylko tyle...
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

I tak to się zaczyna powtórka z rozrywki :roll:
Ile razy próbuję łagodzić niepotrzebne kłótnie i przepychanki Forumowe to zawsze pojawia się Felice, która zaraz mnie tym kąsaniem 8-) najchętniej pozbyłaby się z Forum.
Droga Felice, każdy jeżeli chce tu na Forum pobyć i ma coś do powiedzenia to ja bardzo chętnie go wysłucham i jeżeli mam coś do napisania albo mam ochotę to kilka słów napisać zawsze mogę i Felice nie zabronisz mi tego, bo równe szanse tu w naszych wypowiedziach mamy. Jest tylko jedna zasadnicza różnica między nami, Ty innych oceniasz, a ja nie miałem i nie mam takiego zamiaru. Może nie jestem poetą, ale próbować napisać kilku zdań w takiej czy innej formie nikt mi niezabroni, bo nikogo nie obrażam i nie krytykuję, a te ciągłe ataki sądzę, że są zupełnie niepotrzebne. Mam zamiar na Forum dobrze się bawić i spory niepotrzebne łagodzić i o to samo proszę Ciebie i innych, bo w życiu jest dużo więcej poważniejszych problemów, zaczynając od zdrowotnych, a lista innych będzie bardzo długa, ale nie będę teraz jej tu rozwijać, bo jest weekend i mam ochotę zapalić moje ulubione hawajskie cygaro :D Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia Felice Tobie szczególnie i Wszystkim Forumowiczom życzę 🌞
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 267 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Witam Wszystkich :D

Ysy zawitał z ciastem 8-) i tradycyjnie z humorkiem :)

Ostatni weekend maja , a termometrze 14 stopni :shock:
Rok temu po zimnej Zośce , dzieci już miały basen nadmuchany i się plumkały , a w tym roku chodzą w ciepłych bluzach .
.. kiedyż to lato nadejdzie :?:

Dorzucę ...

Rozmowa telefoniczna:
- Kochanie, odwołałam dzisiejszą wizytę mojej mamy, kupiłam Ci sześciopak pszenicznego, na kolację będą pyszne steki, a poźniej masażyk w mojej nowej bieliźnie i...
- Jak mocno?!
- No... błotnik wgnieciony, kierunkowskaz rozbity, lusterko urwane...

:)

Żona proponuje mężowi:
- Kochanie, sprawmy sobie wspaniały weekend!
- Cudowny pomysł moja droga, do zobaczenia w poniedziałek. ;)

Pogodnego weekendu Wszystkim życzę :serce:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Nikomu nie zabraniam pisać, pisz sobie do woli ile chcesz jak chcesz, ale też nie zabraniaj ludziom mówienia tego, co czują i myślą. Nikogo z forum nie chcę się pozbyć, mnie nawet karaluchy nie przeszkadzają, jak nie są u mnie. Niech żyją 😎
Nikogo nie oceniam, piszę tylko co mi się nie podoba, mam prawo?
Mogę nie lubić słowotoku, pisania bzdetów ? Jak widzisz ten styl niekoniecznie służy rozładowaniu napięć jakichkolwiek. Ja na szczęście mam dystans do świata internetowego i w żadnej formie nie wpływa na moją codzienność. Mnie to lotto jak mawia nasza forumowa serdeczna koleżanka.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Cześć Gieniu, Cześć Ysy :P
Felice, ok :lol: To zapraszam na fajkę pokoju lub cygaro hawajskie :lol: :lol:
Jak są chętni to zapraszam, nie koniecznie na palenie tytoniu ;) zawsze można w piecu albo grilla rozpalić, a najlepiej gdyby :serce: mi Pani z sanatorium rozpaliła :D , o wtedy to dopiero bym się poczuł :oops: :D
[link]
Ostatnio zmieniony 30 maja 2021 22:58 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Hej co tu za tematy?? 🤔. Felice czy AndzioZenek to ta sama osoba? I Hipokryt? Jak to jest ktoś mnie olśni? 🤔😛 Za późno tu dołączyłam i nie jestem w temacie 😉. Jedna osoba występuje pod szyldem więcej? 🙃😅🤭
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Marzenko, Felice podała trafnie prawdziwy nick jednej osoby występującej w dwóch osobach na forum. :lol:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Cześć Paczuszko .
Wbiegłam na chwilę przywitać się a tu niespodzianka :D , bardzo ciekawa dyskusja .
Chciałam odpisać do Darka ale zrobię to później .
W sumie to większość ludków ma rację a nasza Feli nawet podwójną :kwiat: ;) .
No nic , tymczasem bywajcie , obowiązki domowe wzywają , miłego dzionka :serce: .
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Yhm tak właśnie dziwne to mi się wydawało 😳. Czytałam już też coś właśnie na turnusach rehabilitacyjnych 😱. Oo że też się komuś tak chce... Dziwne 😲🙈
ODPOWIEDZ