Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Re: Szalona Paczka

Post autor: ZenekM197 »

Mazrena pisze: 29 maja 2021 12:38 Hej co tu za tematy?? 🤔. Felice czy AndzioZenek to ta sama osoba? I Hipokryt? Jak to jest ktoś mnie olśni? 🤔😛 Za późno tu dołączyłam i nie jestem w temacie 😉. Jedna osoba występuje pod szyldem więcej? 🙃😅🤭
Cześć Szaleni,
Marzenko, nie daj się podpuścić :) , bo to jest na Forum niedopuszczalne 8-) , a szczególnie w naszej Szalonej Paczce ;) . Wiesz jestem tu Wielbicielem Osób kilku i nie powiem, żeby aż tak bardzo mi to nie schlebiało :P , ale kiedy Ktoś "nowy" dołączy do Forum to zaraz moi pijarowcy 8-) :lol: działają jak tylko mogą, żeby mnie, Rudą i Hipokryta w jednej umieścić osobie :lol: :lol:
Marzenia proszę Cię tylko o jedno, nie ulegaj tym Osobom tylko baw się dobrze na Forum i o nic nie pytaj :P , no chyba, że o zdrowie i wszelkie sanatoryjne zagadki :lol: , które tematami są na Forum ułożone, a gdybyś chciała kilka wskazówek jak poruszać się po Forum to z pewnością jest tu kilka miłych Osób, które po Forum i nie tylko ;) bardzo chętnie urządzą sobie z Tobą wycieczkę :serce:
Miłego popołudnia Szaleni Kochani, ach ta Marzenia..., chętnie i to bardzo :serce:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Zenku jak tak łączą to może w tym coś jest 🤔. Ja nie ulegam nikomu, mam swoje zdanie i spostrzeżenie 😛, ale jak coś widzę i czytam co mi się nie składa, zastanawia mnie i doszukuje zgodności 🙃🤗. Po forum jakoś się poruszam, bo czytam i wchodzę gdzie chcę 😉. Jestem tu parę latek ale nie czytałam wszystkiego i nie byłam aktywną 🤩🙈...... Pozdrawiam i miłej soboty życzę 😄🍵☕
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

AndzioZenku, z hipokrytą zdecydowanie nie łączę ciebie. Może tylko tym, że podobny poziom narracji macie.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Tak, "Chłop swoje, a Baba swoje" :lol: :lol: ;)
Felice, Sherlock Holmes z Ciebie niebywały i cóż, jak widać nikogo nie oceniasz :twisted: , Kocham Cię coraz bardziej ;) :P
Może to, a może sio, albo a sio :lol: :lol:
I gdzie lepiej bym się bawił :?: :lol:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Zenek - jak widać prawdziwych hipokrytów tu nie brakuje nawet lepszych ode mnie :lol: Najczęściej dla niepoznaki noszą zupełnie zwyczajne imiona :shock: Cechują się podejrzliwością a wszędzie doszukują się sensacji i podwójnych norm :twisted:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 264 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Jeden z portali , który w tym roku obchodziłby 15 rocznicę założenia , w lipcu zostaje zamknięty . Mam nadzieję , ze z tym portalem nie stanie się to samo .
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Gieniu - o końcu nk wspomniałem już viewtopic.php?p=1007655#p1007655
Trochę szkoda, bo nasz Ojciec Założyciel zapodawał fajne fotki korzystając z miejsca na tym portalu. Również było tam Zdjęcie grupowe Szalonej Paczki podobne do Muppetów :lol: Teraz pojawia się tylko napis: "obrazek" a obrazka już nie ujrzymy :evil:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 264 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Szkoda mi Marku , ze NK zniknie ... tam stawiałam swoje pierwsze kroki w necie :) już tyle lat mamy fajną grupę na jednym z forów , a teraz nie wiemy co z sobą zrobić , gdzie się przenieść , gdzie odnaleźć :?: :(
Prywatne kontakty to nie to samo , co zabawa na forum ... ktoś już tworzy grupę na innym portalu , ale to już nie to samo ... przynajmniej dla mnie , bo będę musiała założyć tam konto :lol:
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Witam ! Czytam i nie komentuję w myśl zasady ; Gadał dziad do obrazu ,a obraz do niego ani razu. Przecież te osoby świetnie się bawią ,jeśli reagujecie .Niech sobie będą i rozmawiają sami z sobą .Jak nie mają pożywki w postaci reakcji na ich zaczepki ,znikną z powodu braku zainteresowania. Miłego wieczoru :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ewano, wierzysz w cuda? 😉😂