Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A ja zgadzam się z Genią - PESEL nie zawsze jest przeszkodą w rozmowach i spotkaniachale fakt, że Zbyszkiem się fajnie rozmawia właśnie wracam do Świnoujścia z.. Kołobrzegu pozdrawiam
Taaak, śniadanko 7 45 zjadłam i ...marszobiegiem do promu8 20 ( prom płynie 8 min) A pociąg odjezdzał o 8 31 bilet już kupiłam w pociągu- za to 8 zł więcej zapłaciłam ale na pociąg zdążyłam . W Goleniowie było całe ..5 min na przesiadkę . Pozdrawiam
Tak obawy były - jechać nie jechać ale w ubiegłą niedzielę po śniadaniu ,, wybyło" ok 30 % kuracjuszy Światowida i nikt nie pytał o przepustkę . Dziś zrobiłam to samo
Dzien dobry, zchęcią bym sie spotkała z kims z tego forum.Będę od jutra w Swinoujściu co prawda nie w sanatorium ale w Temidzie przez dwa tygodnie.Sanatorium juz poza mną byłam w Arce w marcu.
Malgonia ja jestem w Świnoujściu już od miesiąca i spotkałem się kilka krotnie z Berblą, ale szkoda, że ona jutro wyjeżdża, bo byśmy się spotkali w trójkę.
Obok Temidy codziennie przechodzę po południu po 16.00 i nie widzę problemu, żeby się spotkać gdzieś na promenadzie.