Przecież każdy ma prawo do szczęścia, jeśli to szczęście może dać dobry.... ROMANS
ROMANS
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: ROMANS
ale stałaś się dociekliwa.
W obecnej sytuacji można spodziewadź się różnych Preferencji.
Wiesz że odosobnienie prowadzi do różnych dewiacji .
Ktoś ostatnio wspomniał że w budzie jego Pieska - kurki zaczęły się nosić a Piesek je z jednej miski z Kotem TEN SAM POKARM
A pro po ROMANSU
Własnie wysłuchałem w pewnej stacji że dziś DZIEŃ BEZ BIELIZNY
-
forumowicz
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
To właśnie na ogólnopolskiej stacji radiowej z Twojego miasta usłyszałem tego NEWSA
Pan redaktor chyba 2 lub 3 x wspominał , nawet przeprowadzał ankietę wśród sprzedawców bielizny
Z zapytaniem DLACZEGO
Dziś Pracują .
Należy zapamiętać tą WAŻNĄ Datę bo do Dziś Pamiętam Datę przybycia do Polanicy Koleżanki był to wtedy Sławny Dzień BEZ BIUSTONOSZA.
Ale nie dane mi było Sprawdzić bo mieliśmy kilka godzin na poznanie się min Pojawiła się Pewna Dziewczyna z Habicie a Ja Mocno wystraszyłem KUNKURENCJĘ i Koleżanka miała totalnego Pecha bo Wszyscy obawiali się Tych 120 kg i prawie 2 metrów.
Co do Koleżanki Miriam , no sygnalizowała SPOTKANIE w weekend większego forum w Ustroniu ,no ale po sobocie -niedzieli Cisza w eterze morze Dziś da Informacje n/t Romansu w Ustroniu
muszę pracę zmienić i do pracy w odpowiednim miejscu się zatrudnić
przynajmniej z innej perspektywy bym na pewne elementy spojrzał
A czy Ktoś z tutaj obecnych przyzna się do obchodzenia tych "DNI"
- Miriam
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2018 15:32
- Staż sanatoryjny: 4
Darku, większe forum?? Nic mi o tym nie wiadomodarek pisze: 31 maja 2021 16:27 Drogi Max-ie
To właśnie na ogólnopolskiej stacji radiowej z Twojego miasta usłyszałem tego NEWSA
Pan redaktor chyba 2 lub 3 x wspominał , nawet przeprowadzał ankietę wśród sprzedawców bielizny
Z zapytaniem DLACZEGO
Dziś Pracują .
Należy zapamiętać tą WAŻNĄ Datę bo do Dziś Pamiętam Datę przybycia do Polanicy Koleżanki był to wtedy Sławny Dzień BEZ BIUSTONOSZA.
Ale nie dane mi było Sprawdzić bo mieliśmy kilka godzin na poznanie się min Pojawiła się Pewna Dziewczyna z Habicie a Ja Mocno wystraszyłem KUNKURENCJĘ i Koleżanka miała totalnego Pecha bo Wszyscy obawiali się Tych 120 kg i prawie 2 metrów.
Co do Koleżanki Miriam , no sygnalizowała SPOTKANIE w weekend większego forum w Ustroniu ,no ale po sobocie -niedzieli Cisza w eterze morze Dziś da Informacje n/t Romansu w Ustroniu
A cisza dlatego bo już niestety wpadłam w wir pracy
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
ROMANS w dzisiejszych czasach jest dość dziwny
bo jest internetowy, wszystko w nim zakryte
nawet nick czasami nic nie mówi nikomu
pandemia wkroczyła pomiędzy ROMANSUJĄCE w realu pary,
wierszem Panowie nie chcą Pań już zdobywać,
fraki, muszki, cylindry poszły w zapomnienie,
a my na Forum o ROMANS wciąż dbamy,
no może czasami od tematu odbiegamy
ale w ROMANSIE Wszyscy bez wyjątku chętnie się udzielamy
mało tego to wciąż ROMANS zmysły nam rozpala
i choć już latek, powiedzmy, że "18"
to ROMANSU wciąż się spodziewamy
Drogi Hipusiu
chyba przyznasz mi rację
które w biegu do ROMANSU wpadają, bo pewnie one najbardziej ROMANSU się spodziewają