Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Post autor: Hipokryt »

Zenek - a mnie się skojarzyły niektóre wpisy z obróbką skrawaniem i ostrymi narzędziami FNS :shock:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Hipokryt,
chyba na ostre masz ochotę 8-) zjedz ogórka kiszonego albo musztardy z chili :lol: :lol:
Opowiem pewną historię, na zajęciach wysyłaliśmy sobie karteczki i te karteczki tak krążyły cały czas po sali.
Mój kolega używał w pisowni tylko dużych liter, a tematem była długość, wiem już pewnie będą skojarzenia :lol: :lol: Kolega napisał cyferki z dopiskiem: "O KTÓREJ?" i na końcu dodał M, karteczka nim doszła do mnie jedna z koleżanek w ramach odpowiedzi domalowała serce i dopisała literę: W, a następna dodała K, a później to już po kolei, były i kwiatuszki, każdy coś domalował, a w całości wiadomość brzmiała: WM = KM, w trakcie przerwy rozszyfrowano to jako pierwsze literki imion i nazwisk i oczywiście jako wyznanie miłości mojego kolegi do naszej koleżanki i po tych skrótach literkowo-obrazkowych powstała fajna szkolna para :serce:. Nasza koleżanka była zaskoczona, że nic o tym nie wie, a Wszyscy mieli niezły ubaw. A mój kolega po całej tej historii zaczął się umawiać z naszą koleżanką o inicjałach WM ;) :lol: Zmieniłem ustawienie literek tak dla niepoznaki, gdyby moi znajomi przez przypadek tu zajrzeli ;) :lol:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry popołudniowe,
z życzeniami dla Naszych Mateczek, którym za Wszystko DZIĘKUJEMY :serce:
I muzyczny prezent do kawy:
Drossel - Ukochana Mamo
https://www.youtube.com/watch?v=7PDf2sz ... 26betana26
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

forumowicz pisze: 24 maja 2021 09:34 Hej Kochani. Ja się niestety w tej formie konwersacji totalnie nie odnajduję niestety, bardzo sporadycznie wchodzę....lookam na jakiś temacik (ostatnio niestety byl to "Romans" :roll: ) i szybciutko uciekam w inne aktywności.
Może to się zmieni....może... :|
Trzymajcie się - życzę Wam cudownego weekendu. :kwiat:
Zgadzam się z Twoją opinią :D bo zgodny chłopak jestem :lol:
Za dużo porobiło się tych tematów o wszystkim i o niczym, w których każda treść się pomieści 🙂
O wiele bardziej ciekawsze są tematy, w których dzielimy się naszą wiedzą w konkretnych sprawach i w ten sposób pomagać innym. 😃
A do prywatnych konwersacji nie jest najlepsze Forum publiczne. Od tego jest priv, są komunikatory a nawet telefony 😎
Miłego dnia życzę 🌞
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Dzień dobry. :kwiat: Przez chwilę zastanawiałem się gdzie jestem, czy tematu nie pomyliłem :D Wszyscy wstają, ja się kładę, ale to już po raz ostatni chyba ;) Trochę pustawo, ludzi mało, cisza. Żal trochę, kilka Osób pracę traci, ja wracam do siebie...No cóż, życie. :)

"Poranek ciszą ogarnięty, mgłą zasnuty leniwy,
jakby ludzi stęskniony,
jakby z nocą wojował, by dzień przynieść szczęśliwy" :kwiat:

Miłego Dnia, i szczęśliwego weekendu życzę ;)
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 159 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Dzień dobry :kwiat:
Słońce z chmurami walczy w Trójmieście ...czekamy na wyższą temperaturę synoptycy obiecują i tego się trzymamy :D
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięń dobry,
Ogrodniku czasami noc w dzień nam się zmienia :o , a szczególnie jak jest zajęcie albo jako to w maju: pierwszej szuka się miłości ;) :lol:
Fajny tekst i tego się trzymajmy, sobota i niedziela idą z nami w parze więc wypoczynek jest przed nami po nocnym wojowaniu poranka z nocą, a nocą może i my będziemy do ranka weekendem się cieszyć i ze snem walczyć, żeby nas do łóżka zbyt wcześnie nie zapędził :P
Miłej soboty życzę i do zobaczenia 😄
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Dzień dobry na Dzień dobry 🌞,
Niedzielny ranek nie zapowiada się ciekawie, pogoda do spania, w nocy padało i najwyraźniej siedzenie z książką albo przed telewizorem to będzie jedyną rozrywką.
A tak mi się marzył wypad za miasto i spacerek po lesie ze znajomymi, no cóż nie zawsze nam wychodzi jakbyśmy chcieli więc trzeba będzie się zadowolić tym na co pogoda nam pozwoli :P
Trzeba będzie poczekać z poszukiwaniem majowej "miłości" ;) :lol: i za rok się za nią porozglądać :lol:
Miłej niedzieli życzę ❤️🌞❤️
https://youtu.be/y1SpILFbqXQ
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry z opóźnieniem :serce:
Wczoraj nie wiedziałem, co wybrać w TV, bo i mecz siatkówki i Festiwal w Opolu się rozpoczął i po raz pierwszy w życiu oglądałem Opole :D , co ta pandemia z nami zrobiła to pojęcie przechodzi ;) :lol:
Oj, Ruda już nie wiem, co powiedzieć, musisz przenieść się na dobre do ROMANSU, bo tam to dopiero się dzieje, obiecanki i cacanki :lol: :lol: w obie strony odchodzą 8-) :lol: , więc nie czekaj na maj za rok tylko teraz zacznij się dobrze rozglądać :D
Pozdrawiam Wszystkich i miłego wieczoru z TV życzę :P
Gość

Post autor: Gość »

Malutko wpisów (niektórych stety niestety nie widzę w całości więc jakby ich nie bylo 8-) - tak czy owak zostawiam standardowo pozytywną energię , pracusiom życzę spokoju, remontującym szybkiego powrotu do pięknych wnętrz, mającym odpoczynek na codzień zdrówka.
Tyle i aż tyle.
Od paru tygodni nie jestem w stanie nic pisać, wejdę raz na parę dni, chwilę poczytam ...chcę coś napisać i totalny brak siły na wpis... Powód znam - czy to się zmieni nie wiem. To akurat najmniejszy z problemów.
Miałam opisać Lądek, wkleić zdjęcia ....a ni hu hu. :evil: No nic ...może zdjęcia Polanicy jakieś wpadną niedługo...
ODPOWIEDZ