Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Post autor: ZenekM197 »

Dzień dobry na Dzień dobry świąteczne Wszystkim powiem :serce:
Pogodny, piękny dzień niech dużo radości Wam przyniesie :serce: ,
bo przy takim Słoneczku tylko można myśli mieć bajeczne 8-) :P

Majeczko Kochana choć pazurki wyciągasz ostatnio często,
cóż na to poradzić mogę :roll:
Nie jestem w Twojej głowie ulubieńcem Forumowym :oops:
jak widać moje wpisy nie leżą i nie pasują do tego co lubisz i za czym tęsknisz,
poradzić nic na to nie mogę, bo każdy ma swoją/swojego Adoratorkę/Adoratora,
moje poczucie humoru, dość specyficzne może dla niektórych,
ale z wiekiem człowiek zamiast spoważnieć to dziecinniej ;) :lol:
i chciałby poszaleć, pożartować, a od czasu do czasu też mądrze pogadać, :P
niestety jak widać drogi różne nas prowadzą :o ,
ale pamiętaj, że ludzie Ciebie również oceniają mimo tego, że głośno się nie wypowiadają,
pewnie swoje zdanie też mają i widzą te uszczypliwe uwagi :roll:,
co pod moim i innych adresem padają :roll:
Zakończę ten świąteczny wywód, bo nie mam zamiaru przykrości Ci nim sprawić,
a życie jest zbyt cenne i piękne by morały prawić,
które wciąż powtarzane stają się frazesem wyśmiewanym :oops:
Miłego świątecznego dnia życzę :kwiat:
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Dobry wieczór :kwiat:
Szanowny, dobrze oceniany, źle rozumiany, ciągle krzywdzony, źle prowadzony drogą, nie tak piszący, specyficznie humorzasty, zdzieciniały, uwagami ciągłymi napiętnowany, krynico mądrości, stworzycielu specyficznych miłości, Zenusiu, mamusiu i dziadziusiu, czy Ty już skończyłeś ludzi męczyć i obrażać ? Proponujesz Andzi pójść do Romansu, a ja Tobie zaproponuję to samo po raz kolejny. Tam jest idealny temat na Twoje miłostki katastroficzne.
Po prostu, weźcie się za rękę i opuśćcie ten temat. Dość Twojego kwilenia i piep......ia o nieudanych transferach. Zrobisz to dla mnie? Ja obiecuję Ci że mnie tam czytać nie będziesz.
nie sądzisz, że tu za dużo już jest Ciebie? Proszę Cię, uszanuj to o co Ciebie proszę, miejsca na NF jest dużo, dla nas obu, bo tu ciasno się zrobiło.
Musisz wiedzieć, że to co chcemy, a tym co możemy jest potworna przepaść, dla niektórych nie do zdobycia.
Trudno, nie mam czasu na Forum być, co Ty, i na szczęście, bo co pisać? Pierdoły i miłosne potargane myśli?
Nie chcę, bo dorosłemu gościowi nie wypada śmiać się samemu z siebie.
Ja już Tobie podziękuję za występy, a ty uszanujesz to ok?
Dobranoc :kwiat:
Gość

Post autor: Gość »

Mogę tu nie zaglądać.
Mogę.
Mogę wpisać kogoś na odpowiednią listę.
Mogę lecz nie chcę, bo ten ktoś nie jest moim wrogiem.
Tylko się tak zastanawiam... 🤔
Czemu ktoś akurat tu się postanowił dobrze bawić, skoro na dobrą sprawę nie wiadomo gdzie już był, gdzie się wybiera, jakich informacji szuka?🤔
To dość specyficzne forum...
Pieprzyć bez sensu można wszędzie, więc czemu akurat tu?
Zenek - oświecisz mnie?
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Dzień dobry na Dzień dobry 🌞
Ogrodniku to świąteczny nastrój wczoraj wprowadziłeś w tym temacie :) , a ja cóż po ataku takim mogę tylko powiedzieć, że wysiłek duży tu włożyłeś by oceny mej dokonać, sporo słów, pytań i zarzutów :o więc odpowiem krótko, żeby Cię oświecić ;) :D choć nie mogę w to uwierzyć, że jeszcze muszę się tłumaczyć, ale odpowiem na Twoje pytanie, że szukając informacji, do zakładki: "Na każdy temat" wpadłem i tak mi już zostało, kiedy mogę to tu zaglądam, miło jest posłuchać i pogawędki sobie urządzić z Towarzystwem tak wybrednym, co nie wszystkich jednakową miarką mierzy :roll:
Może dobrze jest jak powiedziałeś i "popieprzyć", bo czasami pikanteria jest potrzebna więc nie będę Tobie dłużny i proponuję mówiąc krótko dobrze by było gdybyś się ode mnie odpierdzielił, a może w Busku o ile strachu nie czujesz i tam się pojawisz to sobie pogadamy, a tak przy kieliszku to może dojdziemy do porozumienia i wnioski obaj dobre wyciągniemy albo argumentów siłowych użyjemy kiedy pogawędka nic nie zmieni 8-) :lol:
Ostrzegam tylko, że w walce wszystkich metod używam, które są mi dobrze znane, bo pasy kolorowe już posiadam więc do zobaczenia w Busku na parkiecie, a tam jeśli będziesz miał ochotę to możemy wojowniczy taniec Forumowiczom pokazać 8-) :D
Miłego dnia Wszystkim Forumowiczom życzę i zdrowia, bo to podstawa dobrego samopoczucia :serce:
Gość

Post autor: Gość »

Kazimierzu. Ani Zenek-Andzia (dla mnie to bezdyskusyjnie jedna osoba)nie są moimi wrogami, aby nim być ktoś musi zrobić Ci realną krzywdę. Niestety tak niezbyt mile nazywa się opcja, która umożliwia nie czytanie postów wybranych osób.. Użyłam jej również w stosunku do wpisów Hipokryta mówiąc o tym uczciwie.
Nie chcę się powtarzać..... nie muszę być lubiana przez wszystkich , szczególnie w necie. Nie muszę się dobrze bawić czytając totalne bzdety pisane non stop na wdechu.... niestety w wydaniu Hipokryta są to ciągle, nieustannie jatrzące słowa...zero refleksji. A ta jest niezbędna u zdrowego człowieka.
I tyle....szkoda słów....szkoda też tracić czas na coś co męczy a nie sprawia radość prawda?
Może wena wróci, może jak u wielu przecież nie...to już mój problem.
Pozdrawiam Was Panowie cieplutko. Ogrodniku pamiętaj czasami nadmiar podlewania szkodzi, szkoda czasu, lepiej piękne jezioro obejść dookoła, z uśmiechem 😉 i małą, szczekają kulką u nogi. 🤭
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

:lol: :lol:
Dzień dobry :D
Majeczko i Ogrodniczku czy ja się Was pytam po co po Forum chodzicie i też jesteście i tu i tam ;) :P , a mnie to zupełnie nie interesuje, jak jesteście to się cieszę 8-) , chociaż wiem, że rozróba mnie, Zenka i Hipokryta nie ominie, ale spływa to po mnie jak po przysłowiowej kaczce :D Gadają, gadają i tak było i będzie zawsze, że ktoś komuś nie pasuje, a ja cóż już do tego przywykłam jak AA do leczenia :roll:
Chociaż nie powiem Majeczko tylu komplementów w jednym zdaniu to dawno nie słyszałam :oops: :D , za co dziękuję bardzo :serce:
A Tobie Ogrodniku dziękuję za Twoją wrażliwość, bo wierszem gadasz i nie powiem, całkiem mądrze, a później takie sceny i histerię pokazujesz, cóż i dlatego lubię być z Wami, bo nauczyłam się już sporo na tym Forum, a chyba mogę jeszcze więcej :)
Kaziu, dziękuję i choć pytanie jest do Zenka postawione to pozwolę sobie na nie odpowiedzieć.To moje pierwsze Forum i już mam ciekawe doświadczenia, a co będzie dalej to się okaże :D Zarzuty tu już padały przeróżne, a jeden z nich dotyczył nadmiernego przeze mnie używania emotikon, jak dobrze popatrzysz na moje wypowiedzi i na kolor tych wypowiedzi w kontekście tych znaków to odpowiedź będziesz miał gotową :P
Nie doszukuj się więcej, że może jestem pracownikiem wykwalifikowanym :twisted: , co rozwalić ma to Forum, bo jak wyciągniesz wnioski odpowiednie to zrozumiesz dlaczego to Forum ludziom jest potrzebne, a nie wspomnę o tym, że jest tu grono fajnych Ludzi, co nie bawią się w takie dyrdymałki, po co kto lezie na to Forum, bo to sprawa jest każdego osobista, a mało tego niektórzy bardzo fajnie w innych tematach się wypowiadają i ludziom informacji i dobre rady dają i dobrze, że na to czas mają, bo tu zawsze Kuracjusze świeże jak bułeczki informacje mają. :D
Miłego dnia życzę Wszystkim Forumowiczom ❤️❤️❤️
forumowicz

Post autor: forumowicz »

trzeba chyba zrobić głosowanie,kto popiera Majkę i Ogrodnika,a kto RudąAndzie i Zenka? :lol:
Wynik jak zwykle do przewidzenia 50%/50%, jeszcze przydały by się numerologiczne cyfry i wszystko jasne.
Ja mogę jedynie dodać,że śmiać się z siebie trzeba umieć,ludzie którzy mają chłonny umysł dziecka przez całe życie,są szczęśliwi.Miłego weekendu :)
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Max - a co ze mną :?: :shock:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Hipokryt,Ty jesteś trudny przypadek,ale mieścisz się jeszcze w normie.Normy jakie ja uznaje są elastyczne.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Dzięki serdeczne :lol:
Nasz Dziadek będzie zachwycony :shock:
ODPOWIEDZ