Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Prośba do kuracjuszy ,którzy przebywają obecnie w Domu Zdrojowym aby napisali kilka słów o tym jak obecnie przebiega rehabilitacja i jakie są warunki. Z góry dziękuję
Na pewno czwarte piętro pokoje bez łazienek.Tylko jeden pokój trzy osobowy miał łazienkę .Tylko był jeden mały problem do pokoju wyłaziły czarne robaki były wszędzie ...Wiem bo odwiedziłam tam przebywające w tym pokoju dziewczyny z Zusu ....Byłam w 2019 i jadę teraz będę tam od 6 czerwca ....
Te stworzonka zaczynają swoje życie jak kuracjusz kładzie się spać i trzeba się z nimi zaprzyjaźnić ale nie zostawiać nawet okruszków bo wszędzie znajdą i muszą spróbować Współczuję , miałem z nimi do czynienia jak byłem w Fali w Stegnie. Jak się pokażą trzeba natychmiast zgłosić do sanepidu bo rozmowy z dyrekcją nic nie dadzą. Miłego pobytu i fajnego towarzystwa.