Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Post autor: RudaAndzia »

Max,
Proszę mi tu nie robić żadnego głosowania, bo jeszcze wyjdzie, jak wiadomo gdzie i znowu aferą to wszystko się zakończy więc ugodą proponuję zakończyć tą dyskusję :ugeek: , a zresztą w przedbiegach już mogę odpaść, bo Majka ma długie nogi :roll: , a ja nawet jak szpilki założę to do pachy tylko jej dosięgnę ;) :P
Hipokryt,
zazdrosna jestem, bo Max już Cię po pleckach klepnął ;) , a ja znowu po rękach i po piętach muszę słownie 8-) znowu kadzić swoim przeciwnikom :twisted: , a to już jest polityka, a tu jej uprawiać nie chcę, więc pomóż :serce: , bo Ciebie już znają, a mnie i Zenka odstrzelić są gotowi :roll:
A co do tego wszystkiego jeszcze Dziadek będzie miał do powiedzenia :?: , bo ja już nie łapię, czy znowu Hipokryto w coś mnie nie władujesz :twisted: , więc gadaj zaraz, tylko samą prawdę, żebym nie musiała włosów na torturach delikatnie Ci przykrócić :lol: ;)
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Hm....a ja popieram bezdyskusyjnie Majkę , Ogrodnika i Kazia , no i co z tego ? Wielkie nic :D .
To tyle z mojej strony a że zemszczą się na mnie inne osoby to mały pikuś wobec moich problemów .
Wymysły sobie a real sobie ...ot co . Pozdrawiam :D .
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Nasza danni888 zapewne nie wie, że dawniej (kilka lat przed wejściem tu danni888) było o wiele łatwiej kogoś wyróżnić i wykazać sympatię. Wtedy wcale nie trzeba było wypisywać poszczególnych imion, lecz wystarczyło kliknąć plusik (ewentualnie minusik w niektórych działach). Obecnie te plusy i minusy zostały zlikwidowane, aby nie dzielić społeczności forumowej. Pozostaje więc ręczne wpisywanie imion osób z kim jest nam "po drodze" :lol:
Oczywiście aktualnie byłoby prościej wymienić osoby, z którymi jest nam "nie po drodze", lecz na to nie pozwalają nam resztki kultury osobistej. :shock:
Niestety - zwyczaj dzielenia społeczności forumowej nadal pozostał :evil:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hipokrycie , wcale nie prosiłam Ciebie o to abyś pisał o mnie więc zbastuj... to nic nie da .
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Dzięki serdeczne :D
Miło mi, że poznałaś historię i zwyczaje forumowe ;) Jesteśmy tu, aby sobie wzajemnie pomagać :lol:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A to ciekawe ...
Swoją drogą ta Okuninka to całkiem fajna miejscówka , wiesz ?
Sprawdziłam ...ale to nie Ty w tym pomogłeś tylko Dzia_dek !
On mnie naprowadził i co okazało się ? Że mój wnusio mógłby tam pojechać .
Ale niestety ...Ty Hipokrycie kryłeś te miejsce .
Tylko dlaczego czegoś lepszego można byłoby się po Tobie spodziewać ?
Niczego..... resztę dopowiedz sobie sam .
Gość

Post autor: Gość »

Hej Dani 🍀 Dbaj o zdrówko, to teraz najważniejsze. Polemika nie przyniesie żadnego rezultatu, refleksji też nie.
Na Forum każdy znajdzie miejsce dla siebie, przyjazne dusze (o ilry jeszcze szuka) też. I nikt nikogo do niczego zmusić nie zmusi...
Trzymam kciuki abyś wszystkie sprawy załatwiła pozytywnie i mogła spokojniej odetchnąć.
Teraz jest piękny okres, przyroda cieszy... jakoś łatwiej pchać codzienny wózek.
Super dzionka dla wszystkich.💚
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki Majeczko :kwiat: , próbuję to wszystko ogarnąć ale zwala się na głowę co tylko jest możliwe i momentami mam dość . Odnośnie polemiki z niektórymi osobami to nie ma większego sensu :roll: .
Są ludzie i ludziska , niestety...
Tobie również życzę wszystkiego dobrego , abyś radziła jakoś ze swoimi problemami w życiu codziennym :serce: . Mam nadzieję , że damy radę ...musimy i tyle Majeczko .
Miłej niedzieli bo już wieczór , pozdrawiam cieplutko :kwiat:
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Dzień dobry :kwiat: Tu u nas jakby letniej się zrobiło. Jest ciepło. Dziś cały dzień spędziłem nad morzem, była to kolejna podróż z sentymentem. Z wielką przyjemnością spędziłem dzień w Pięknej, i co roku coraz piękniejszej Ustce :kwiat: ;)
Choć woda chłodna, wiatr od morza zimny, to krok po kroku, myśli ciepłe, ludzi mniej niż w innych kurortach.
Teraz lekko gardło gryzie, ale to nic, przejdzie. ;) :kwiat:
Lekko zmęczony, pozdrowienia ślę , i zdrowia życzę. :kwiat:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ogrodniku , byłeś w Ustce ? W ubiegłym roku poznałam w sanatorium bardzo fajną dziewczynę z Ustki , mieszkałyśmy prawie obok siebie w pokojach , miałyśmy dużo zabiegów razem a w stołówce siedziałyśmy przy jednym stoliku . Mamy kontakt ale bardziej sporadyczny z ubiegiem czasu :( , niestety... O tych wiatrach opowiadała mi często :D , to nie dla mnie , niestety...
Odpocznij , uważaj na gardziołko , zdrówka :serce: :) .
ODPOWIEDZ