ROMANS

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: ROMANS

Post autor: forumowicz »

Jak zwykle pół na pół,jednej kobiecie można zaimponować kasą innej nie,jeden mężczyzna uważa że jest dżentelmenem bo płaci rachunki,inny tak nie uważa ,a czy nie jest dżentelmenem? nie wiem,najlepiej po prostu,jak nie ma takiego problemu.Jeden uważa,ze kobiecie nie wolno odmówic tańca,inny nie,takich tematów i wątpliwości jest mnóstwo ,ale to nie jest najważniejsze
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

No tak..... tu by się chciało a z drugiej strony po co kłopot :P
I co będzie silniejsze ;)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam,Miło Wam się ten dialog rozwija ,ja ze swojej strony mogę tylko dorzucić że u nas w Polsce utarł się taki stereotyp że patrzy się na to co ludzie powiedzą i tu wszystko diabli biorą bo przy takim podejściu to nici z romansu- w pewnym wieku powinno się zadbać o siebie- myślę tu o uczuciach emocjonalnych , zachowaniu , czy działaniu, przez większość życia żyliśmy dla kogoś, niejednokrotnie ustępowaliśmy w imię większego dobra-tylko jakiego i co z tego wyszło ,romans na każdym etapie powinien przynosić tylko korzyści dla obu stron a w co on się przekształci i czy te ...motyle będą gdzieś latały ;) jesteśmy stadnym gatunkiem i ciągle czegoś szukamy i to chyba jest sens życia bo przecież .....nic co ludzkie nie jest nam obce-ale się rozgadałem-Dużo Ciepłych Romansów Życzę i Pozdrawiam :)
Ostatnio zmieniony 08 cze 2021 10:31 przez andrzej1955, łącznie zmieniany 1 raz.
forumowicz

delikwentce etykieta? mądra kobieta zawsze się wybroni,a może inaczej,nie doczeka się etykiety :)
forumowicz

Andrzej bardzo mądrze napisał ,dodam ,że wszystko zależy co kto i kogo szuka,oczekuje.Etykiety,jak kto głupi niech się nimi bawi.
forumowicz

najciekawsze jest to,że na tym forum,chyba prawie każdy ma etykietę.Mnóstwo jest krytykantów np kolegi Hipokryta,RudejAndzi,Zenka,a czy zastanowił się ktoś skąd się to wzięło? dlaczego np ja z nimi nie mam problemów,i wcale nie przeszkadza mi to co piszą.
forumowicz

Dość pisania,pogoda śliczna,trzeba się ruszyć w teren ,miłego wtorku
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Andrzej 👍
Max, głupia nie jestem więc zaetykietować się nie dam. Miło było podyskutować, to zawsze człowieka wzbogaca, swoje wnioski wyciągnęłam.
Przyjemnego spaceru ci życzę i dobrego dnia wszystkim forumowiczom.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

a może jeszcze inaczej ?

NIE Romans a AKCEPTACJA tak Akceptacja tej drugiej Osoby .

Ile razy słyszymy o czym wspominacie że do kogoś doczepiono ETYKIETĘ nieraz nie słusznie ta Etykieta pozostaje .
Nieraz potrzeba CZASU lub beczki soli ,aby Poznać tą drugą Osobę.

Wspominasz Zbyszku że Ktoś Kogoś Nie akceptuje !
Ale zauważ jedna skąd to się Bierze Skąd tyle Nienawiści w Ludziach Może i zazdrości a może i ...

Zobacz jeden aspekt Pomimo Wielu Różnic -Ideologicznych czy Politycznych - Umiemy ze sobą Rozmawiać - Bo Jeden -Drugiemu nie wbija SZPILKI w Plecy.
Oczywiście każde z Nas JEST INNE ODMIENNE
Ale każdy z NAS musi mieć w sobie to Coś co Zaciekawi innego.

A sam ROMANS jest już poniekąd AKCEPTACJĄ drugiej Osoby.
CZY Romans -Akceptacja musi dotyczyć tylko płci przeciwnych ?? Ile jest wspaniałych Przyjaźni wśród Osób tej samej płci
forumowicz

oczywiście,że może być romans tych samych płci :lol:
ODPOWIEDZ