kobieta i mężczyzna w łóżku

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Re: kobieta i mężczyzna w łóżku

Post autor: ZenekM197 »

O tu to się toczą ciekawe rozmowy :oops: , muszę trochę poczytać o czym w tym temacie już było,
żeby nie dublować spostrzeżeń Forumowych specjalistów w tej materii 8-) :lol: :lol:
Andrzeju :P , z całym szacunkiem dla autorytetu autora pozycji ;) :P książkowych oczywiście :lol: :lol:
Czy przed czy po pandemii to i tak chyba nie jest istotne, bo każdy z nas wie czego mu potrzeba :oops: :P
Historycznie patrząc to najpierw były liście, gałęzie i skóry, a później dopiero łóżka :) , więc cóż każdy wybiera odpowiednie miejsce i może łóżko... ;) :D, albo...
Idę spać, bo zbytnio się rozgadam w tym temacie ;) i Ogrodnik, jak tu zajrzy to mi znowu przyłoży 8-)
i cynikiem do kwadratu wtedy już zostać mogę :lol: :lol:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Na pytanie Maxa odpowiem za siebie. Nie chcę uogólniać, bo nie wiem jak to jest u innych kobiet, jak one to widzą i czują, ale dla mnie sex musi wiązać się z miłością, poczuciem bezpieczeństwa i zaufaniem. Oczywiście każda kobieta, jak chce może uprawiać sex bez zobowiązań (nie bez kozery użyłam słów"uprawiać sex ", bo w tym wypadku moim zdaniem idealnie pasują), nic mi do tego. Spróbowałam i dziękuję, to nie dla mnie. Owszem to nawet przyjemne, ale taką przyjemność to mogę sobie sama zafundować :lol: . Natomiast akt miłosny dwojga szczerze kochających się ludzi to jest zupełnie inny poziom rozkoszy. Tam niewinny dotyk potrafi wywołać lawinę doznań zmysłowych, a co dopiero dalsze kroki gry miłosnej. A gdy dodamy do tego bezgraniczne, wzajemne zaufanie, to puszczają zahamowania i rodzi się otwartość na wszelkie potrzeby i fantazje kochanków. To co wówczas przeżywa kobieta (a myślę, że niektórych mężczyzn też to dotyczy) możnaby nazwać doznaniem transcendentalnym.💞
Spełnionej miłości wszystkim życzę :serce:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

To się nazywa wyczucie i po takim wyznaniu człowiek chciałby przy takiej Kobiecie swoje uczucia okazać, może lepiej zabrzmi pokazać :oops: :P
To jeszcze kilka razy muszę ten tekst przeczytać i wkuć na pamięć, mądre słowa :serce:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Dobra szkoła :twisted:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

trzeba doprecyzować temat,bo tutaj chodzi raczej o łóżka sanatoryjne,ewentualnie jak napisał Andrzej o inne miejsca ,a czy w ciągu 21 dni wszystko co napisała koleżanka da się zrealizować? to chyba zależy od damy i dżentelmena
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Owszem to nawet przyjemne, ale taką przyjemność to mogę sobie sama zafundować :lol: . Natomiast akt miłosny dwojga szczerze kochających się ludzi to jest zupełnie inny poziom rozkoszy. Tam niewinny dotyk potrafi wywołać lawinę doznań zmysłowych, a co dopiero dalsze kroki gry miłosnej. A gdy dodamy do tego bezgraniczne, wzajemne zaufanie, to puszczają zahamowania i rodzi się otwartość na wszelkie potrzeby i fantazje kochanków. To co wówczas przeżywa kobieta (a myślę, że niektórych mężczyzn też to dotyczy) możnaby nazwać doznaniem transcendentalnym.💞
Spełnionej miłości wszystkim życzę :serce:
[/quote]

wow,mamy na to 21 dni z NFZ lub 24 ZUS,i prywatnie ile komu pasuje
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy