Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przepraszam, ale chyba dziś nic nie słyszę,
pustkę mam w głowie, brak jakości.
Nowe strofy historia dopisze,
przez moje ugory biegnie droga do normalności.
Siedzę więc na tej ławce (...) i patrzę jak idioci spacerują i pokazują swój zachwyt i uwielbienie. No, bo jak inaczej nazwać to patrzenie na siebie cielęcym wzrokiem?
Hipokryt
Idioci...
Nie wiem kto, kiedy i w jakich okolicznościach napisał to "motto", które nie pasuje do mojego spojrzenia na świat uczuć, a może nawet miłości, bo ja chyba chciałabym mieć ciągle ten cielęcy wzrok i żeby ktoś też na mnie patrzył takim wzrokiem