Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No to witam w klubie. U mnie wczoraj co prawda nie szpadel, a nożyce elektryczne poszły w ruch. Używam tych o długości 60 cm. a one niestety trochę ważą. Kilka godzin pomachałam.... no i dziś bolą ramiona i łapki.
Pozdrawiam wszystkich pracusiów.
Witam pracusiów , na działeczkach ogrodach
Nutka ,samo życie ,wszyscy tak będziemy mieć
Magnolie zmarznięte ,kwitną dalej ,forsycji nic zimno nie zrobiło
Późno , kwitnie migdałek ,drzewa też rozkwitają
Kaziu ,niech moc medyczna pozostaje z nami ,póki zdrówko dopisze ogrody trwają .
Pracujemy ,wszystko zrobione ,oko zawsze cieszy ,roślinki rosną
Pozdrawiam
Nocy Piękna, nocy spokojna,
Noc ogrodem wypełniona, ukojenie dajesz,
Wszelkie bóle mankamenty swym spokojem leczysz,
Sercu i duszy klimatem się stajesz,
Żywym kwieciem w niebo spoglądasz,
W końcu o poranku gwiazdy wygaszasz,
Swój urok w postaci ogrodów oddając,
W kolejny Letni dzień prosisz,
oczy ze snu przecierając,
Swą tajemnicę dniu oddajesz.
gamlog pisze: 11 cze 2021 07:38
Witajcie ogrodnicy co taka cisza w temacie czyżby wasze ogródki mszyce zjadły
Jak już ten temat wypłynął...
Mam zamiar wypróbować kolejny cudowny naturalny sposób walki z tym owadzim paskudztwem. Kropla jodyny na litr wody i pryskamy.
Słyszeliście może czy to działa?