ROMANS
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: ROMANS
Wielce Szanowny Panie Ogrodniku vel ....vel....vel...ogrodnik pisze: 09 cze 2021 19:57ogrodnik pisze: 09 cze 2021 09:00 No właśnie, obiektywizm Słoneczka. Czysta dulszczyzna, cynizm, cynizm... Nakręć spiralę głupoty, brawo.
Tak Panie Darku, życie jest krótkie, jak piszesz do znudzenia. Zatem utrzymajmy status quo. Nie wtrącajmy się w czyjeś rozmowy. Każdy ma swoją inteligencję, i rozum, więc sobie poradzi.
Słoneczko mi nic nie zrobiło, bo nie jest w stanie mi nic zrobić, to tylko wymiana zdań ludzi, których dzieli więcej niż łączy, oraz hołdują innym zasadom. Zupełnie innym. Życie...
Pozdrawiam i zdrowia również życzę![]()
Zastanawiam się Po co zaczynasz Pan kolejną Wojenkę .
Moja Babcia mówiła Nie dotykaj jak NIEŚMIERDZI.
Wspominasz Pan że omijasz szerokim KOŁEM i dobrze .
Pan NIE JEST Włascicielem tego Forum i nie może Nikomu Zabraniać wyrażania się w interesujących Go Rozmowach
Panie Ogrodnik to -JESZCZE nie Białoruś
Pisze że ŻYCIE JEST KRÓTKIE bo to takie ostatnio popularne - Ja Nie nie jestem Archiwistom jak " Mój Przyjaciel-Hopokryt" nie będę wyszukiwał Pana wpisów wolę uciekajace minuty poświęcić na inny cel niż Śledzenie Pana .
Co zaś tyczy się Obrony -Pana widziałem przez póltorej no może dwie godziny nie pamiętam ,abyśmy wymienili się zdaniami .
Natomiast Panią -Koleżankę -Słoneczko miałem przyjemność -Poznać porozmawiać po żartować a nawet poobrażać się i przeprosić
-Dlatego pozwalam się Obronić -Panu może się to nie podobać -ale i Pan zapewne BRONI Kobiet ?
Tego-OBRONY -ani Panu -ani Mnie nikt nie może ZABRONIĆ
Tu nie widzę wojenki, ale wymianę zdań, to jest różnica. Wcale darku mnie to nie dziwi, bo znam Twoją wrażliwość na każdy zwrot, czy zdanie którego nie rozumiesz, lub Rozumiesz po swojemu. Tak, widzieliśmy się może dwie godzinki, ale Wiesz co jest ważne w takiej sytuacji? Nie to że nie wymieniliśmy ze sobą zdania, lecz to ,jak, o czym, w jaki sposób, i czy słyszysz innych, gdy mówią? A na początek Zafunduj sobie kogoś, kto pomoże Ci zrozumieć co inni mówią lub piszą. Widzisz, Ty bronisz Kobiety, bo ją Znasz, Rozmawiałeś, Żartowałeś i przepraszałeś. Akurat w przepraszanie uwierzę, bo mając takie braki w kulturze mówienia o sobie choćby, było to konieczne.
A Wiesz czego ja bronię? Nie Kobiet dlatego ze są Kobietami, Ale tego co reprezentują sobą w mowie, podejściu do innych, czułości i wielu innych cech, a nie Kobiet. Mówisz , Bronisz, a jednocześnie krzywdzisz Je, traktując jak rzecz. Bardzo złe jest to, że Otaczasz się poplecznikami, którzy gotowi sa popierać się na wzajem, udając że nie widzą krzywdy, gdy ktoś z Was wyrządza drugiemu, tylko dlatego że siedział kiedyś przy jednym stoliku z Tobą.
Powiedz proszę, czym że innym jest obrona człowieka, który permanentnie truje, nie wiadomo o czym, i z sobie pojętną zgryźliwością ludziom przeszkadza w normalnej rozmowie? Czy nie cynizmem Pani Słoneczka, Która go broni, zachęcając do tego jeszcze?
Wybacz, kolego, ale mamy inne pojęcie przyzwoitości, i nie Mów mi że to ja wojenkę rozpętuję, bo po kolejnej, jeśli będzie, z tego z resztą ledwo dyszącego Forum kamień na kamieniu nie zostanie.
Macie spotkanie w Busku, więc zanim ktokolwiek piwo wypije, pogadajcie o tym, czy są na Forum jeszcze inni ludzie, czy ich zauważacie.
Panie darek, czas się wybudzić ze snu, bo tu na szczęście nie Białoruś, i nie kupisz sobie wszystkiego, czego Zechcesz...
Tu w Polsce jesteśmy na szczęście, a na szacunek i przyjaźń zapracować sobie trzeba.
I Proszę, nie dyskutujmy już o tym, bo szkoda czasu i zdrowia. Ok?
Pozdrawiam.
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Normalnie Panie Ogrodnik - strzeliłeś Pan Gola nie do obrony
No NORMALNIE nie mam Argumentów.
Nawet nie będę się wypowiadał bo nie wiem czy jest sens
NORMALNIE nie MAM ARGUMENTÓW
Znowu ten wredny Darek nalatuje na tego biednego No własnie ? No niech będzie Ogrodnika
Zdrowia Panu ŻYCZĘ
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy