Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Danii tak nosi,aż czytać nie mogę o tych wyjazdach ,ale tym sposobem muszę przetrwać do listopada
Ewana ja jak pojadę to też tylko na tydzień to tzw wczasy dla seniora . Nie liczę na wielka rehabilitacje, ale jak się jedzie to też chętnie chce wykorzystać bazę zabiegową inną niż tą co mam na miejscu
Zbyszku, dzięki za info pewnie jeszcze może będziesz w Świnoujściu to dopniemy wyjazd do końca
Atinka już po wyskoku, klimat zmieniony , super
Miłego i spokojnego wieczorku
Marzenko , wyobrażam sobie , sama gdybym mogła , spakowałabym walizki i ruszyła w świat . Niestety , na razie uziemiona...ale czytam o wyjazdach innych i chociaż to mnie cieszy .
Miałam problem z netem, chociaż chyba nie tylko ja, moja sąsiadka wychodziła na balkon żeby złapać zasięg. Może to przez ten wiatr, który strasznie wieje.
Nogę oszczędzam, wychodzę tylko na promenadę posiedzieć na ławce i szydełko zabieram ze sobą,powstaje bluzeczka.
Miałam zamiar wybrać się do Świnoujście na wycieczkę. Byłaby świetna okazja żeby w wolnym czasie wypić kawę ze Zbyszkiem
Dobrej nocy paczuszko
Dzień dobry
Marzenko dziękuję za kawę
Rozpoczynamy nowy podobno bardzo upalny tydzień, ale w końcu mamy połowę czerwca, na pewno ucieszą się ci co na wyjazdach
Miłego dnia wszystkim
Dzień dobry
Spóźniona ,poranny pośpiech do pracy
Wekeend udany ,wyjazdy po wpisach ,niech tak pozostanie
Oczekuje na urlop ,może się uda wypocząć
Rehabilitacja jeszcze trwa ,póżno w domku
Miło gadusiajcie ,pogodnego dnia ,pozdrawiam
Wieczór upalny ,po pracy odpoczynek
Cały dzień ,nikogo nie ma
Agunia z kawusią zagościła
Smerfetka ,kierunek Inowrocław ,gościnnie na kawusi w Kujawiaku
Parter pokoje bez balkonu ,baza zabiegowa na miejscu ,basen też w Kujawiaku