Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Post autor: dani888 »

Bywa , że i spadochron nie otworzy się ...
Dobranoc .
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

ZenekM197 pisze: 15 cze 2021 21:24 (...) Decyzja negatywna mi przyszła w pewnej sprawie, ale jak widać szczęściarzem nie jestem i tak wciąż się zastanawiam czy mogę innym pecha też przynieść 8-) :P , bo podobna nieszczęścia chodzą parami ;) :lol: :lol:
(...)
Zenek - o szczegóły nie pytam. Obstawiam wynik badań na zaprzeczenie lub potwierdzenie ojcostwa :shock: Która decyzja negatywna?
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Dobry wieczór :kwiat:
Dani, po drugiej stronie jak doskonale Widzisz, nie ma nikogo. Jest tylko wirtualne monstrum, które ktoś wymyślił, nieudolne pisanie na siłę to potwierdza. ;) Jakiś arcymistrz pracuje nocami wymyślając te pierdoły, typu " coś znaczy mecze go wzywają z pleneru, decyzja negatywna mu przyszła, i on wie że nieszczęściem jest, i zaraz w parze pójdzie, lub pofrunie po forum, tylko sobie spadochron znajdzie, lub babci prześcieradło znajdzie bo wyfrnąć zamierza".
Tego typu teksty ktoś pisze, zenoandzią podpisuje się.
Jutro, pojutrze i dalej będzie to samo, a przy tym się dobrze bawi. :D
Oddajmy mu szacunek, niech pisze. ;)
Dani, nie ma co się denerwować, mnie na forum nie ma cały dzień, nie wadzę nikomu, a oni płacząc że ich krzywdzę , wskakują i jątrzą.
Życie :lol:
Dobrej nocy Ci życzę, :kwiat:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Dzień dobry na Dzień dobry 🌞
I dyskusji nocnej byłem przyczyną :P
Ogrodniku, cóż na to poradzić mogę, że pióro nie jest moją mocną stroną, zaś jestem mistrzem w wymyślaniu rzeczy niestworzonych, bo jak Dani zauważyła mnie też czasami spadochronu nie udaje się otworzyć 8-) :D
Hipokryt, pochlebca z Ciebie :lol: Nie obstawiaj i nie rozgłaszaj na Forum takich delikatnych rzeczy :twisted: , bo jeszcze Panie pomyśleć są gotowe, żem pies na baby i wpadkę miałem 8-) :lol: :lol:
W pracy już jestem, pogoda rewelacyjna, a po południu mnie czeka wizyta w szpitalu, ale tylko na szczęście o rehabilitację chodzi, więc mam nadzieję, że na razie to tylko ustalenie terminu na spotkanie z fizjoterapeutą odbędę. Ciekawe czy długo będę później oczekiwać na rehabilitację, ale pewnie zgodnie z zasadą przecież pacjent zawsze ma czas i może poczekać ;) :lol: :lol:
Miłego dnia życzę ☀️
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Dobry wieczór .
Ogrodniku , nie denerwuję się bo tu akurat nie ma czym , bardziej denerwuję się sprawami realnymi . Wcinam sałatkę grecką bo wcześniej nie dało się zjeść .
Pozdrawiam i dobrej nocki życzę :serce: .
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ZenekM197 pisze: 16 cze 2021 08:23 (...)
Hipokryt, pochlebca z Ciebie :lol: Nie obstawiaj i nie rozgłaszaj na Forum takich delikatnych rzeczy :twisted: , bo jeszcze Panie pomyśleć są gotowe, żem pies na baby i wpadkę miałem 8-) :lol: :lol:
(...)
Szanowny Zenku - znając życie (forumowe) to byłbyś spełnieniem marzeń wielu samotnych Pań tutaj zaglądających :D
Teraz mogą posypać się listy na priv aż skrzynka się cała zapełni :lol:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobry wieczór na Dzień dobry,
Hipokryt na taką wiadomość czekałem od dłuższego czasu 8-) :lol: :lol: , jak widać tłumy Pań mnie uwielbiają ;) :lol: tylko ja jeszcze o tym nie wiem :lol: :lol: , ale właśnie od Ciebie się o tym dowiedziałem więc teraz jak przystało na dobrze poinformowanego od Kolegi zaufanego mając taką wiedzę nie pozostaje mi nic innego jak tylko oczekiwać na zapełnienie się skrzynki pocztowej, by zobaczyć te tłumy zainteresowanych Wielbicielek :D
HIPOKRYT jeżeli więcej w tej kwestii masz mi do powiedzenia to czekam jak zawsze na informacje rzetelne, bym w kalendarzu odpowiedni kącik sobie sprawił by nie przegapić żadnego spotkania z tymi zainteresowanymi Paniami 8-) :lol:
:lol: :lol: Oj, chyba będę pomocy potrzebował ;)
Późno się zrobiło, a jutro dzień jak co dzień, więc z rana pobudka o ile po tych pochlebstwa będę mógł zasnąć :P
Dobranoc 🌃🌙
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Miłego dnia 🌞🍀😃
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki, wzajemnie :D
ewasz - "przysiadaj się" do nas :)
-
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry na Dzień dobry 🌞
Pogoda jak marzenie, na ryby, pływanie albo leżenie na plaży :P Lato to moja ulubiona pora roku i choć burza niejedna będzie to i tak wolę sobie w podkoszulce pochodzić i w krótkich spodenkach niż tonę sweterków, szalików i czapeczek na siebie zimą zakładać :P , chociaż ma też to swoje dobre strony, bo zimą muskulatury nie widać, a latem cóż trzeba mięśnie napinać, a szczególnie te na brzuchu :lol: :lol:
Miłego dnia życzę Wszystkim kuracjuszom, pracującym i tym, co nigdy czasu na nic nie mają :D :serce:
ODPOWIEDZ