Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: Szalona Paczka

Post autor: Felice »

Dzień dobry 😘
Wczoraj byłam na koncercie Macieja Maleńczuka. W końcu życie wraca na w miarę normalne tory. Wieczór super. Lubię te w miarę kameralne imprezy w Kuźni Kulturalnej. Następne wyjście to Andrzej Poniedzielski którego uwielbiam.
Atinko Zameczek, Polonia, Koga to obiekty spółki Uzdrowiska Kłodzkie. Dla komercji są super, ale z NFZ nie polecam. Dawny wojskowy jest teraz zarządzany przez ZOZ Kłodzko. Niegdyś super, teraz niedoinwestowany. Bristol to własność MSWiA z własnym basenem,dobrą bazą i w miarę fajnymi warunkami. Maja też swoją kawiarnię w której coś się dzieje.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 160 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Felice dziękuję za takie informacje🌻
Jak ja tęsknię za koncertami .

Andrzej Poniedzielski powiedział ...kobiety nie zmienisz,możesz zmienić kobietę ! ale to i tak nic nie zmieni :roll: :lol: :roll:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Witam ☕☕☕podaję 🧐 ktoś chętny. Atinka planuje wyjazd, a nad morze nie chcesz 🙈🤣. Już dziś zakończę cykl mycia okien 💪😅 wreszcie nareszcie. Popołudniu wnuki 🥰. 🌞🌞🌞 Życzę
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Dzień dobry wszystkim :D
Atinko Poniedzielski wie co mówi :lol:
Marzenko dzięki za kawę, właśnie zrobiłam sobie małą przerwę w sprzątaniu. Od poniedziałku mam gościa w domu na kilka dni i zabrałam się za generalne porządki. Zostało mi jeszcze mycie okien, więc myślę, że zdążę :D
Pozdrawiam całą Paczkę i miłego dnia życzę 🌞
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 267 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Witam Szalonych :D

Dzięki Felice za podpowiedź :) , biorę pod uwagę min. Ziemię Kłodzką przy dzwonieniu o zwroty , ale nie ma za wiele o ośrodkach tam się znajdujących , na forum . Opinie typu , ze recepcjonistka się nie uśmiecha , blisko do Czech na piwo , lub jedzenie niedobre , dla mnie nie mają żadnego znaczenia . A tak właściwie to nie ma nowych opinii .
Zależy mi na niezłych zabiegach , aby ośrodek nie był zbyt oddalony od innych ośrodków i żeby nie był to jakiś relikt przeszłości , z 4-osobowymi pokojami , lub łazienkami na korytarzu . Innych wymagań nie mam :)
Mam 2 miesiące na zebranie informacji :)

Marzenko , przecież dzisiaj nie czwartek :lol:

Alutka z Atinką popierają sentencję Poniedzielskiego :) A mnie zapadło w pamięć coś takiego ... " Przeżyć to jedno ,
a mieć wspomnienia to drugie . " :)

Fajnego popołudnia Wszystkim :serce:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Gienia, ale Ty to pamiętasz wszystko :lol: faktycznie nie czwartek, ale dziś wyjątek,bo jutro córcia ma radę pedagogiczną i nie przyjedzie :lol: :lol:
Ona raz w tygodniu przywozi mi dzieci i jedzie do miasta na zakupy. :P
Zbieraj, zbieraj informacje, a i tak pewnie nad morze pojedziesz :twisted: 8-)
Do miłego :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Gieniu w Polanicy wiadomo Wielka Pieniawa to bardzo dobry kierunek zwrotu. Wszystko na miejscu, świetna baza zabiegowa, pokoje w dobrym standardzie. Z innych ich obiektów trzeba dochodzić na zabiegi. O Dusznikach powiem najmniej, bo znam je tylko turystycznie i z prywatnych wyjazdów. Któreś tam u nich też jest chwalone.
Lądek Zdrój mój bardzo z wielu względów lubiany… Jubilat,pokoje dwuosobowe i większość zabiegów na miejscu. Wojskowy zależy od budynku… Pawilon I pokoje od jedynek, jedynki studio, a nawet dwójki studio, czyli do łazienki cztery osoby. Pawilon II pokoje dwuosobowe , III rożne, ale pokoje za to bardzo przestronne. Jan fajne miejsce, ale bez bazy zabiegowej. Józef to oddział szpitalny, o nim Kriss może powiedzieć więcej, bo była.
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ewana »

Witam ! Gieniu byłam w Polanicy i Kudowie Zdroju również .Tak jak napisała Felice standard pokojów w Polanicy wysoki ,a w urokliwej Kudowie już nie taki wypas ,ale Kudowa ma jakiś taki niespotykany klimat i wody w pijalni prosto ze żródełka Marchlewski i Śniadecki bardzo mi pomogły :) Pozdrawiam serdecznie :kwiat: ps .wprawdzie upłynęło od mojego tam pobytu trochę lat ,to zapamiętałam dobre masaże zarówno w Polanicy ,jak i w Kudowie.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Felice pisze: 16 cze 2021 00:27 Gieniu tak naprawdę to w Kudowie jedynym rozsądnym obiektem jest Bristol.
Czy do Kudowy wysyła ZUS? I jak wygląda tam rozrywka, dancingi,imprezy?
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 267 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Dziekuję serdecznie za podpowiedzi :D