Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Re: Pogaduchy

Post autor: RudaAndzia »

Cześć Pogaduchy 🌞,
Zajrzałam tylko na moment, bo gonię jak zwykle, ale jeszcze trochę i urlop, a wtedy reset wszystkiego będzie, bo najważniejsze, żeby po prostu wyjechać nawet na jeden dzień do pobliskiego lasu i pobyć z przyrodą sam na sam ;) albo z dobrym przewodnikiem 8-) :D Trzeba zapomnieć o tym co nas wkurza i irytuje, mnie też wczoraj to się zdarzyło, ale cóż życie płynie dalej i trzeba brać je za rogi i iść dalej :), co zaraz zrobię i szukam dalej tego co się szczęściem zwie ;) :lol: :lol:
Miłego dnia i radości, radości, radości życzę 🌞
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Dzień dobry :kwiat:
Pogodny , upalny dzień :)
Andzia ,wszyscy szukamy szczęścia ,oby dzień szczęśliwie minął 8-)
Złych wiadomości ,złych zdarzeń ,nie chcemy ;)
Porannej kawusi , kakao nie ma :(
Hello pogaduchy ,znów cisza w temacie :o
Jak zawsze , pozdrawiam z pracy :kwiat:
Pogodnego , miłego dalszego dnia :kwiat:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Dobry wieczór Pogaduchy :serce:
Grażynko miło, że jesteś :kwiat:
Jak widać ogródki i działki kwitną razem z Pogaduchami ;) w terenie i czas też upływa. Szkoda, że nie Wszyscy chcą z nami pogadusiać :) Chociaż nie powiem, żebym ja był teraz wolny ;) :lol:
Sprawy urzędowe musiałem ogarnąć, a teraz jeszcze mecze 8-) i jak tu człowiek może być wolny :?: ;) :lol:
Andy zaginął, pewnie masażystka ładna i nie śpi po nocach marząc o niej, a w dzień odsypia to co nocą na marzenia przeznaczył ;) :lol:
Ruda, zagoniona i rogów poszukuje, żeby się za nie złapać ;) :lol: , zamiast ze mną na Forum pogadać ;) , oj, będzie kara :twisted: , chyba co nieco mógłbym jej pomóc, gdyby tylko chciała :lol:
Spadam, bo zaraz odrzutowiec będzie mi potrzebny, jak Forumowe Koleżanki będą chciały mnie za poroże złapać :oops: :lol:
Dobranoc :serce:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Dzień dobry Pogaduchy 🌞
Zenek nie rozrabiaj ;) , bo nie wiem czy masz jeszcze to poroże :lol: :lol: A na koleżanki Forumowe faktycznie uważaj, bo ostatnio strasznie spokojnie w Pogaduchach :o , więc mam obawy pewne czy w zasadzkę zaraz nie wpadniemy jako dwa potwory, co Andziozenkiem na Forum niektórzy zowią, a że sami ze sobą gadamy to może być ciekawa rozprawa, bo skoro jedna osoba to czy z Zenkiem czy z Rudą będzie rozmowa, a jak jednocześnie to kto na Forum się połapie, które z nas na pytania odpowiada skoro jest tylko jedna możliwość by się o tym przekonać 8-) :lol: :lol:
Miłego i słonecznego dnia życzę Wszystkim kuracjuszom i tym, co w pracy teraz się męczą
:serce:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dobranoc pogaduchy :kwiat:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Andziu, był czas, że sama ze sobą na forum gadałaś. Jak widać nazwanie z imienia współrozmówcy nie jest procesem złożonym.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Felice - zaproponuj Jej nowe ciekawe i oryginalne nowe imię ;)
Jeśli się spodoba, to zmieni tak samo jak ja kiedyś TUTAJ dzięki Tobie :lol:
Wiem, że potrafisz ;)
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Dzień dobry Pogaduchy 🌞
Słoneczko 🌞 świeci, a ja o myślę o Felice, co czepialską jest Osobą i mnie i Hipokryta wciąż napiętnuje słowami i cóż ja na to poradzić mogę :?: Jedynie pozostaje mi powiedzieć, jeśli tak lubisz to baw się do woli, a mnie to nie przeszkadza, bo takie zaczepki uśmiechem chcę pokonać, a tak naprawdę nie służą one nikomu, ani Tobie Felice, ani tym co wchodzą na Forum :)
HIPOKRYT życie jest piękne i ciekawe mamy czasy, a jak widać pandemia nie nauczyła niektórych być w zgodzie ze sobą i z tymi, co są wokół :twisted: Trudno :evil: trzeba się z tym pogodzić i cóż nie każdy może innych zachwycić, najwyraźniej ja Felice nie mogę więc teraz idę popracować, a tym którzy to czytają życzę miłego dnia i spokojnego podejścia do tego, co się na Forum dzieje, bo na szczęście mam nadzieję, że to wszystko się zmieni, życie w zgodzie, to to czego nam chyba teraz najbardziej potrzeba :D
Miłego dnia życzę Wszystkim bez wyjątku☀️
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

a tak naprawdę nie służą one nikomu, ani Tobie Felice, ani tym co wchodzą na Forum :)
Sądzisz, że wasz słowotok służy komukolwiek?
Jeśli się spodoba, to zmieni tak samo jak ja kiedyś TUTAJ dzięki Tobie :lol:
Jeżeli potrafisz szczycić się tym, to powodzenia życzę. Gdyby ktoś nazwał mnie hipokrytą z konkretnego powodu (a taki był) to raczej zastanowiłabym się nad sobą i przemyślała dlaczego. Przypomnę, bo wiele osób już nie pamięta, że krytykowałeś bardzo ostro strajk niepełnosprawnych, równocześnie prosząc o pomoc dla swojego niepełnosprawnego syna. Dla mnie to hipokryzja w najczystszej postaci.
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzień dobry :kwiat:
Pogodny słoneczny ,upalny dzień :kwiat:
Spóźniona ,lukam z pracy ,nie zawsze można na forum :)
Zenku ,ogródeczki kwitną ,owocują tam zawsze praca :o
Truskawki czereśnie ,obecnie ,inne później :o
Porannej kawusi kakao , nie ma :roll:
Hello , Nutka Andy :o
Miłego spędzonego dnia ,pozdrawiam :kwiat:
☕☕☕☕🍵🍵
ODPOWIEDZ