Spotkania w Świnoujściu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Re: Spotkania w Świnoujściu

Post autor: alka50+ »

Gienia...brawo...własne zdanie....w obronie Kgu. :serce:
Zbyszek lubi Świnoujście...ale walory jego zaczyna wyciągać hi kosztem Kołobrzegu...na szczęście Kg się obroni.
Każdy ma swoje spojrzenie...podoba się lub mniej...ale wszędzie jest to coś co Nas urzeka i wracamy w te miejsca... :kwiat:

Pozdrawiam miłośników i Świnoujścia i Kołobrzegu. :serce:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Zbyszku, może mniej jest osób w Świnoujściu, bo Kołobrzeg ciekawszy i ma więcej atrakcji :lol: :lol: :lol: To, że ludzie chodzą na plażę o 6 rano ich wybór :roll: , myślę, że każdy znajdzie swój kawałek plaży :P :P
Hm hm, ciekawe jak to wyglądają te 3 promenady w Świnoujściu :?: :?: :idea: :idea:
Kołobrzeg ma jedną i pas spacerowy przy morzu i ma to swój urok :) :)
Mam nadzieję ,że dotrę do Świnoujścia i obczaję je :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 256 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Alu :D :serce:
Marzenko :D dobra riposta ;) a te 3 promenady ( tak właściwie to dwie i trzecia alejka nadmorska ) możesz przemierzyć wirtualnie żółtym ludzikiem , kursorem , czy jak go tam zwą :lol:
Ta nowa , środkowa jest już taka nowoczesna , wzdłuż niej biegnie trasa rowerowa , trasa na rolki i wózki , fontanny , ławeczki , jest tam mini siłownia , no ale ćwicz człowieku przy ponad 30 stopniach :shock: :lol:

Zbyszku , i w Kołobrzegu i w Świnoujściu plaże są tak rozległe , że dla nikogo miejsca nie zabraknie :) , chyba , że wszyscy chcą blisko molo :lol: ale ten temat , jak wiesz , nie ma dla mnie znaczenia :)

Na pewno niewątpliwą atrakcją Kołobrzegu jest molo i kawiarenka na jego końcu , zaś atrakcją Świnoujścia są niewątpliwie mini tężnie :)

Pozdrawiam miłośników Świnoujścia , Kołobrzegu i innych miejscowości nadmorskich :serce: dobrze , że każdy lubi coś innego , bo ani Kołobrzeg , ani Świnoujście nie pomieściłyby wszystkich miłośników plażingu :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

To i ja zdecydowanie Kołobrzeg,ale jak komuś pasuje Świnoujście to ok.
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

Dokładnie...ja podziwiam aktualnie BuskoZdrój...i potwierdzę raz jeszcze..klimat tworzymy My...i ważne dobre towarzystwo :lol:
Oczywiście przestrzegamy procedur ale........tyle się dzieję i jest super. :D ....bez szczegółów... :lol: :lol:

Każdy w Grupie ..po szczepieniu....tak wyszło. :kwiat:

Fakt...mam wysoki komfort. ...dokupiłam....dobre zabiegi/ 101/....dobre wyżywienie...towarzystwo....i pogodę i tego wszystkiego życzę Wam Kochani gdziekolwiek Jesteście. :serce:
Opiszę , po powrocie , ...połowinki już były...

Zmykam..nie grają...bo nie wolno...ale grają.... :lol:

Mazrena...Gienia...Zbyszku..i czytający.. :serce:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Alka 50+ , ooo dalszego super wypoczynku 8-) i czekamy na opnie po powrocie :kwiat: :serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Alka zobacz pw
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Gienia nie dodałaś, że z tego pasa spacerowego na wydmach w Kołobrzegu widać tylko zaspy piasku, a w Świnoujściu spacerując tym pasem widzę cały czas morze i plażę i wydaje mi się, że to chyba lepiej niż widzieć sam piasek.
Co do atrakcji i zwiedzania, to zapytajcie Ewanę lub Berblę, czy nie miały co zwiedzać w Świnoujściu, bo ja wiem, że miały napięty plan zwiedzania Świnoujścia.
Marzenko jak zobaczysz Świnoujście, to będziemy rozmawiać o zaletach tych dwóch uzdrowisk i zobaczymy, czy się tu będziesz nudziła. :roll:
Ale nie będę prowadził wojny z fanami Kołobrzegu, bo też tam jeżdżę od czasu do czasu, a Alka50+ by się więcej ze mną nie umówiła na kawę :lol:
Powiem tylko, że jak na razie to w Świnoujściu nie ma tłoku, są wolne miejsca w hotelach i kwaterach prywatnych.
berbla65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2019 12:28
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: berbla65 »

Oczywiście, że jest co robić w Świnoujściu 😁ale w Kołobrzegu przez 21 dni też się nie nudziłam😉ale tak jak pisze Gienia to w upały jest fajniej schować się w parku w Kołobrzegu 👍. W Świnoujściu na duży plus promenada nadmorska , z której widać morze😁. Wszędzie są plusy i minusy dlatego w lipcu na tydzień jadę do ......Ustki 🤪. Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 256 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Alu :serce: super pobytu :D

Zbyszku , o tym , że z pasa nadmorskiego w K-gu widać wydmy , krzaki i tyły jakiś baraków , już nie raz pisałam . Mnie nie musisz przekonywać o atrakcyjności Świnoujścia :serce: , bo ja wiem , że tak jest :D jednak w upały , wolałabym być w Kołobrzegu :serce: :D

No to Berbla czekamy na opis Ustki :D
ODPOWIEDZ