Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To może dołączę do kącika muzycznego, a że dzisiaj wątek Miłości i Romansu się przewija to tym tytułowym utworem - I'll never love again , który dedykuję chciałbym tylko powiedzieć, że na takie słowa czeka każdy Mężczyzna:
...Chciałabym móc powiedzieć żegnaj,
Powiedziałabym to, co chciałam
Może nawet bym za tobą zapłakała
Gdybym wiedziała, że to będzie ostatni raz
Złamałabym moje serce na pół
Próbując ocalić część Ciebie...
Lady Gaga I'll never love again https://www.youtube.com/watch?v=Q-lY6vX ... memberMeTV
[Nie chcę czuć innego dotyku
Nie chcę wzniecać innego ognia
Nie chcę znać innego pocałunku
Żadne inne imię nie wypłynie z moich ust
Nie chcę oddawać mojego serca
innemu obcemu
Albo żeby kolejny dzień się rozpoczął
Nie wpuszczę nawet światła słonecznego
Nie, nigdy więcej nie pokocham
Nigdy więcej nie pokocham
Kiedy spotkaliśmy się po raz pierwszy
Nie sądziłam że się zakocham
Nie sądziłam że odnajdę siebie, leżąc w twoich ramionach
I chcę udawać, że to nieprawda, kochanie, że cię nie ma
Bo mój świat ciągle się kręci i kręci, i kręci,
A ja nie idę dalej.]
Cudowna piosenka, piękny choć smutny tekst, świetny film... I takie mi to bliskie niestety...
To na Dzień dobry
Nie do końca wiem, co tu jest grane , ale skoro dzieje się pozytywnie ,
to niech tak zawsze będzie
Poparzeni Kawą Trzy, "Kochać Cię" https://www.youtube.com/watch?v=eVg2R3TkT8c