Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Re: Szalona Paczka

Post autor: Mazrena »

Kawkę popołudniową wypiłam :lol: nawet ciastko miałam :lol: Mama Nina z ciastem przyjechała, bo i dzień wnuków, więc zrobiła się popołudniowa imprezka :P
Gienia, super ,że pomyślne decyzje :) - domyślam się że KRUS :?: ,też tak mieliśmy a potem jakaś komisja zaoczna podważyła , mam nadzieję ,że u Ciebie Gieniu nie będzie takiego obrotu sprawy :roll:
U mnie dziś po 5 rano była burza i dużą ilością deszczu.....porządnie dawało :shock: Nawet piorun w auto ciężarowe uderzył :oops: , w TV było :P
Spokojnego wieczoru :kwiat:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Dobranoc ,szalona paczuszko :kwiat:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Dzięki serdeczne Grażynko :D
Po takiej informacji teraz możemy już wszyscy udać się spokojnie na nocny spoczynek :)
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

:lol: :lol: Hipokryt :!: :!:
To zgodnie z hasłem :lol: za chwilę to uczynię :lol: :lol:
Weekend dopiero jutro się rozpocznie, więc rano trzeba być w gotowości bojowej ;) :lol: :lol:
i już zmykam do łóżkowic, bo jeszcze Forumowa ochrona gotowa mnie za zakłócanie ciszy nocnej u Szalonych do porządku dorowadzić ;) :lol:
Dooobbbrrraaannnoooccc!!! :serce:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 267 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Witam Wszystkich Szalonych :D

Tak Marzenko , komisje miałam z KRUS u , i jak Zenek pisze - normalną :) . Nikt Marzenko tego nie podważy , bo papiery najpierw były w Krakowie i tam lekarz orzecznik wydał decyzję o skierowanie mnie na komisję , która odbyła się w Ich filii , czyli w moim mieście , i już od Nich dostaję decyzję :)
Idzie to jakby odwrotnie :) Gdyby Kraków miał mnie odrzucić , to by mi to odpisali i nie kierowali na komisję .

Mój orzecznik długo i dokładnie czytał wszystkie papiery , przedstawiłam Mu moje sugestie , w żaden sposób się do nich nie odniósł , pytał o to i owo i tylko pisał i pisał .
Na koniec kilka badań typu , skłon , sprawdzenie zakresu ruchu rąk itp.

Potem chwilę myślał .. Obrazek i powiedział .. opinia pozytywna :D

Czekam na decyzję , czy będzie po mojej myśli ;) jaka by nie była , będę zadowolona :D

Miłego dnia Wszystkim :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 161 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Dzień dobry
Pogoda trudna trąby kto to widział u nas :? ...ech
Czas na kawę ;)
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Cześć Szalona Paczko,
Na chwilę tylko wpadłem, bo coś nie mogę się dzisiaj po wczorajszych burzach zabrać za robotę, a tu za chwilę szefowa może zrobić zespołową burzę mózgów i wtedy musiał szukać nie tylko parasola i gumiaków ;) :lol: :lol:
Gieniu, nie wiem jakie masz dolegliwości, ale przejść przez Komisję i jeśli dobrze zrozumiałem to otrzymasz pozytywną decyzję to musisz już w zdrowotną ruinę popadać ;) :lol: :lol: skoro uzyskałaś przychylność ze strony naszych komisyjnych uzdrowicieli :mrgreen:
Przepraszam za to porównanie, ale mam przed sobą foldery ze starymi zamkami i tak mi się skojarzyło ;) :D
Atino, zmiany wszędzie są widoczne i w pogodzie również, ale mam nadzieję, że z naszych Forumowiczów nikt nie ucierpiał przez trąby... A kawę chętnie z Tobą wypiję, bo przerwa mi się kończy, a coś się dzisiaj strasznie rozgadałem :lol: , piątek i czuje się już ten wiaterek nad jeziorkiem ;) :lol:
A gdzie Grażynka z Hipokrytem? Może za wcześnie wczoraj się położyli i śpią smacznie nadal 8-) :lol:
Miłego dnia i dużo zdrowia życzę :serce:
gamlog
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 gru 2014 10:46
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: gamlog »

Przysiadam się do was na kawe u mnie zapowiadało się na straszną burze ele zachaczyło łagodnie dziś trochę chłodniej 24 stopnie spokojnego dnia dla wszystkich
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękowano: 3 razy

Post autor: ewana »

Witam paczkę :) Dziś zdecydowanie chłodniej ,upał trochę odpuszcza .Wczoraj trochę pobłyskało ,zagrzmiało i popadało .Jest czym oddychać :D Miłego dnia dla wszystkich zaglądajacych :kwiat: :D
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

ZenekM197 pisze: 25 cze 2021 10:04 (...)
A gdzie Grażynka z Hipokrytem? Może za wcześnie wczoraj się położyli i śpią smacznie nadal 8-) :lol:
Miłego dnia i dużo zdrowia życzę :serce:
Niestety Zenku, nie tym razem :(
Za duża odległość do Grażynki, bo zrobić ponad 300km na zachód to jak na razie niemożliwe. :oops:
Być może dopiero w połowie lipca uda mi się "zaszaleć" i tam zajrzeć na zapowiadany festiwal tuzów polskiego Rocka :lol:
Ostatnio zmieniony 25 cze 2021 11:16 przez Hipokryt, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ