Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam. Czy ktoś w tym terminie jedzie swoim samochodem do Polańczyka na turnus z Częstochowy? Koszty przejazdu i parkingu dzielimy na połowę. Pozdrawiam
Mam skierowanie z Zus do Polanczyka od 01/07/2021 Atrium czy ktos jeszcze jedzie z Czestochowy w tym terminie? Bardzo prosze o jakies najnowsze info o tym sanatorium.Pozdrawiam
Witam. Byłem 3 lata temu w Polańczyku w Amer-Pol to wis-a-wis Atrium. Atrium jest mniejszym obiektem, myślę, że nowszym. Właścicielem tych dwóch obiektów jest ten sam człowiek więc myślę, że poziom obu ten sam. Jadę z Częstochowy w tym samym czasie co Pani.
Dziekuje za pozytywne opinie o obiekcie Atrium w Polanczyku .Bardzo prosze o jakies biezace informacje dotyczace np bazy zabiegowej,pokoi czy posilkow,jak to wyglada w czasie pandemicznym.Czy ktos moze przebywal na turnusie z Zus w tym miejscu i zechce podzielic sie wiadomosciami? Pozdrawiam......
Gratuluje Renulko!!! Ja tez wybieram sie do Polanczyka tylko ze od 01.07 do Atrium a to blisko.... Zycze Ci bardzo udanego pobytu i do zobacczenia !!!
Czy ktos do Nas jeszcze dolaczy? Pozdrowienia......