Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Re: Szalona Paczka

Post autor: Mazrena »

Witam Szalonych :)
do kawki się przysiadam..... 8-)
Gieniu to świetna informacja :D :kwiat: ,wiesz ja sama przechodziłam z sobą w Krusie i z mężem i ..... :roll: :shock: nie będę powtarzać, ale .... :?
Nie wiem w jakim wieku jesteś ,ale ktoś powiedział,że bliżej emerytury łagodniej już podchodzą ... ;)
Miłego dnia, początek weekendu .... :lol: :lol:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 267 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

57 :) , a na rencie chorobowej jestem już 10 lat .

U nas są przystępni orzecznicy , nie szukają dziury w całym .... no oczywiście trzeba mieć podstawy , aby stanąć na komisji , na piękne oczy to nie dają :lol:

Twojego męża niefajnie potraktowali :evil:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Hipokryt pisze: 25 cze 2021 11:14
ZenekM197 pisze: 25 cze 2021 10:04 (...)
A gdzie Grażynka z Hipokrytem? Może za wcześnie wczoraj się położyli i śpią smacznie nadal 8-) :lol:
Miłego dnia i dużo zdrowia życzę :serce:
Niestety Zenku, nie tym razem :(
Za duża odległość do Grażynki, bo zrobić ponad 300km na zachód to jak na razie niemożliwe. :oops:
Być może dopiero w połowie lipca uda mi się "zaszaleć" i tam zajrzeć na zapowiadany festiwal tuzów polskiego Rocka :lol:
Hipokryt, :lol: :lol: tylko winni się tłumaczą, a niewinni to zawsze cicho w cieniu sobie siedzą ;) :lol: :lol:
Szalej, szalej, bo lato zazwyczaj to za szybko nam się kończy :P i dobrze zaplanuj te wyjazdy, bo jak nie odwiedzisz tych, którym to obiecywałeś to później możesz wszędzie tylko klamki całować ;) :lol: :lol:
a tu już serca rozpaliłeś niektórym Szalonym Paniom więc może byłyby i buziaki i przytulanki, a tak to tylko smakiem będziesz się musiał obejść, a Panie będą miały serce :serce: w rozterce albo bardziej sercowe w usterce 8-) :lol:
Spadam na razie, bo jak mnie Szalone Panie dorwać zechcą to mogę też być w usterce 8-), a bardziej wolałbym te buziaki, o ile wybór mi pozostanie :lol:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Dzień dobry :kwiat:
Spóźniona ,ostatnio nie wyrabiam ,remont kuchni :)
Więcej nie trzeba pisać ,wszystko na temat :P
Czasu mało pozostaje ,nie obecna na forum ,później nadrobię .
Przed urlopem trzeba się wyrobić ,jeszcze po remoncie sprzątanie :shock:
Komplet AGD jest ,meble jeszcze nie , 15 lipiec dopiero ;)
Malowanie ,elektryki itp masakra :shock:
Zmykam czas goni ,trzymajcie się ,pozdrawiam :kwiat:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

U nas są przystępni orzecznicy , nie szukają dziury w całym .... no oczywiście trzeba mieć podstawy , aby stanąć na komisji , na piękne oczy to nie dają :lol:

Twojego męża niefajnie potraktowali :evil:

No właśnie na piekne oczy nie dają :lol: , ale na niepełnosprawność też nie koniecznie :roll:
Ja nie dostałam z Krus :( , przeszłam na zus i też ma 4 lata :lol: i można :?: :idea:

Gieniu, czy już dostałaś list z dobrymi informacjami :?: :P , mam nadzieje ,że u Ciebie to była tylko formalność ... :) :kwiat:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 267 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Tak Marzenko , dostałam :) zupełnie inaczej niż przypuszczałam , ale i tak jestem zadowolona :D czas składać wniosek do KRUS o rehabilitację sanatoryjną 8-) :D
Gość

Post autor: Gość »

Witajcie moi kochani Szaleńcy Obrazek

Jestem z żona w Świętej Katarzynie w Górach Świętokrzyskich. Blisko na szlak i wejście na Łysicę to wczoraj i zwiedzanie miejscowości w której się zakotwiczyliśmy. :D
Dziś od rana, cały dzień spędziliśmy w Sandomierzu, przepiękne miasto i w niedzielę wracamy tam jeszcze raz, bo wszystkiego do końca nie ogarnęliśmy więc trzeba dokończyć zwiedzanie. Jutro zaplanowane Kielce i zamek Krzyżtopór. Jak wrócę do domu to pokażę Wam focie.

Z żonusią pozdrawiamy Was kochani :D :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Dobry wieczór wszystkim :D
Gieniu dobrze, że jesteś zadowolona, to najważniejsze :D
U mnie w nocy przeszła potężna burza, na szczęście nie poczyniła większych szkód. Ale w sąsiedniej miejscowości spadł grad i były spore zniszczenia.
Dziś trochę chłodniej i można odetchnąć.

Ysy jak będziesz w Kielcach to do Małopolski niedaleko, więc zapraszam Was do mnie :D akurat jutro mój gość wyjeżdża :D
Gość

Post autor: Gość »

Alutko :serce:
Dziękujemy za zaproszenie ale mamy już zaplanowane nasze kilka dni. :D
Przyjechaliśmy tu głównie dla Sandomierza a przy okazji atrakcji świętokrzyskich.
A... zapomniałbym o Świętym Krzyżu na który też trzeba wejść i zaliczyć hutę szkła. :D
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Ysy rozumiem, szkoda że będąc tak blisko nie możemy się spotkać ;) będąc w świętokrzyskiem polecam Solec Zdrój i basen solankowo siarczkowy, jedyny w Polsce basen o takim stężeniu, warto choćby na 3 godzinki podjechać, ja byłam ostatnio w środę :D ode mnie ok 50 min :D
W Sandomierzu byłam tydzień temu w sobotę :D
ODPOWIEDZ