Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ysy1 pisze: 25 cze 2021 20:25
(...)
Jutro zaplanowane Kielce i zamek Krzyżtopór. Jak wrócę do domu to pokażę Wam focie.
(...)
Drogi Ojcze Szanownej Paczki - mówisz i masz na zasadzie "co masz zrobić jutro zrób dzisiaj" , więc zapodam moją fotkę z zamku Krzyżtopór
Byłem tam jesienią 2019. Polecam jako atrakcję turystyczną
Dziękuję Hipokrycie ale wolę real.
Zdjęcia zamku oglądałem jeszcze w domu, są ich setki w necie i już właściwie to znam każdy jego kamień. Wizyta w zamku ma być tylko miłą formalnością.