Napisałam Ci wiadomość na priv
Polańczyk 28.06.2021 r.
Re: Polańczyk 28.06.2021 r.
Dzień dobry! Brak czasu nie pozwolił mi wcześniej napisać:). Z Artium wróciłam 05.06 byłam na turnusie z Zusu. Było nas ok 50 osób. Zakwaterowanie w pokojach o podwyższonym standardzie jako, że obiekt funkcjonował doLidia452 pisze: 15 cze 2021 17:53 Dziekuje za pozytywne opinie o obiekcie Atrium w Polanczyku .Bardzo prosze o jakies biezace informacje dotyczace np bazy zabiegowej,pokoi czy posilkow,jak to wyglada w czasie pandemicznym.Czy ktos moze przebywal na turnusie z Zus w tym miejscu i zechce podzielic sie wiadomosciami? Pozdrawiam......
niedawna jako hotel. Przeważnie dwuosobowe ale były też jedynki. Wyżywienie jak dla mnie super- doprawione, ze świeżych produktów, elegancko podane. ( chciałam trochę schudnąć, nie dało się). Przy stoliku siedzą razem osoby co mieszkają w pokoju. Przed kolacją mierzenie temperatury. Zabiegi na miejscu: typowe dla Zus. Basenu tam nie ma. Podczas pandemii zamknięte w Lesku czy w Skalnym. Miały się otworzyć. Właściciel planuje budowę swojego. Podobno plany już są.
Polańczyk żyje swoim życiem. Tu jest po prostu pięknie. Byłam w 2018 było też cudownie. Przyroda w maju jest przecudna- zieleń nie do opisania. Wzgórza nad Soloną och.
Życzę skutecznej rehabilitacji i cudownych chwil w Polańczyku:)
-
Lidia452
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 30 wrz 2015 21:18
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękowano: 1 raz