Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Czy Ktoś może jedzie autem do sanatorium Malwa w Ustroniu w terminie od 22 lipca 2021r. do dnia 12 sierpnia2021r. z Trójmiasta? Chętnie zabrałabym się i dołożyłabym się do kosztów. Pozdrawiam serdecznie.
Ostatnio zmieniony 06 lip 2021 09:19 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tutuł
Byłem w Ustroniu w Malwie. Owszem, budynek z czasów PRL. Pokoje niewielkie ale da się wytrzymać. Kadra rehabilitantów fajna. Jedynie zabiegi, które mi zapisała pani balneolog jakoś mnie nie pasowały: na kręgosłup lędźwiowy dostałem ....... kąpiele solankowe dolnych kończyn. Próba zamiany spełzła na niczym. Dla lubiących łazikowanie fajne tereny. Polecam wejście na Równicę do karczmy "Pod Czarcim Kopytkiem", Park rozmaitości czy wjazd/wejście na Czantorię. A kto dysponuje autkiem to Cieszyn tuż tuż z zamkiem i cieszyńską Wenecją.
Dla miłośników zupy chmielowej Karczma "Wrzos" i jej własne produkty.
Byłem w Malwina w 2019 w pokoju studio czyli jedynka plus trójka, z tym że ten ostatni nie był zieszkaly .
Super warunki jedzenie i rechabilitacja jednak tu trzeba wiedzieć co pomaga i czego się chce .
Najlepsze balety w kawiarni na parterze grali codziennie .
Wszedzie blisko.
Obiek fakt komuna , ja byłem tam w styczniu więc ciepło w pokoju nie miałem ale życzliwe panie z recepcji dają ogrzewanie elektryczne.