Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Andy widząc osobę niewidzącą nie bardzo wiemy jak się zachować, człowiek chciałby pomóc ale nie bardzo wie jak. Chyba masz rację, że raczej poczekać aż sam poprosi niż na siłę pchać się z pomocą.
Pozdrawiam milutko
Pozwolę sobie na swoje 3-grosze- do każdej osoby niepełnosprawnej trzeba bardzo grzecznie podchodzić i zacząć od tego czy życzy sobie aby mu pomóc i jak-przerabiałem to parę razy i reakcja była różna, ja osobiście się nie dziwię bo to nieustająca walka z własnymi niedomaganiami a podejście osób z otoczenia bardzo różne ,sam mam problemy zdrowotne i zapewne zostanę z nimi do końca życia ale to mały pikuś w porównaniu z tymi bardzo poważnymi, Dużo Zdrowia Życzę a Niepełnosprawnym Pogody Ducha, Życzliwości i Zrozumienia w Ich Walce ze Słabościami i Ograniczeniami
Ufoki ? pewnie tak , a co do życia, to naukowcy mówią o 300 mln. planet w naszej galaktyce, na których może się narodziło lub narodzi. Stworzono wzór na podstawie którego można szacunkowo podać liczbę planet na których może istnieć życie nawet w formie nam nie znanej.
Jutro przez cały dzień wszystkich obowiązuje strój bikini[/b]
Właśnie zastanawiam się jakby to mój szef odebrał jakbym zjawiła się w pracy w stroju bikini, z pewnością najpierw by zemdlał a potem mnie "wylał: z roboty