Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam wszystkich.
Wyjeżdżam do Lądka Zdroju w październiku. Może ktoś ma podobny termin z centralnej polski. Może jakiś wspólny przejazd dało by się zorganizować.
Pozdrawiam
Witam. Czy byłoby tajemnicą przy jakim numerze dostałeś skierowanie? Ja mam 815 i ciągle brak inf. o terminie wyjazdu. Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku.
Miałem tak ok. 3800 pozycję numerową w kolejce. Czyli praktycznie otrzymałem informację z NFZ prawie na trzy miesiące przed terminem wyjazdu.
Pozdrawiam.
Co oznacza " w innej kolejce "? Nie jestem po szpitalu, po prostu skierowanie od lekarza rehabilitanta do sanatorium. Miło Antek, że się zainteresowałeś. Pozdrawiam.
Inna kolejka Felice miała zapewne na myśli rodzaj schorzenia.
Musimy pamiętać ,że na kolejność na wyjazd ma też liczba Osób z danym schorzeniem . jest to tzw pod kolejka.
Stąd niektóre schorzenia szybciej rotują , bądź też od ilości podpisanych umów na liczbę schorzeń .
Każde schorzenie ustawiane jest w oddzielnej kolejce. Są normalne skierowania i na pobyty rehabilitacyjne, te zazwyczaj maja niższe numery i przydział czasem dostaje się nawet przy dwucyfrowym.